Κυκλοφόρησαν χθες οι γυναίκες μετά τη δύση !

NULL

NULL

Παρά την  αντίθετη συμβουλή και προτροπή της Ελληνικής Αστυνομίας , κυκλοφόρησαν  χθες το βράδυ οι γυναίκες σε όλη την Ελλάδα! Αν όχι όλες, αλλά οι περισσότερες , κυκλοφορούσαν μετά τη δύση του ηλίου , προκαλώντας ερωτηματικά στην  Αστυνομία και στον υπουργό Προστασίας από τη Δύση του Ηλίου.
Στις 19:04 ακριβώς που είχαμε χθες τη δύση  και ο ήλιος χάνονταν από τον…
 ορίζοντα,  οι γυναίκες σκέφτονταν τι να κάνουν και αν πρέπει να υπακούσουν στον   «Οδηγό του Πολίτη»  που εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία, ο οποίος παροτρύνει  τις γυναίκες να μην κυκλοφορούν πεζές μετά τη δύση του ηλίου.

Πολλές ήταν αυτές που έγραψαν στα τακούνια τους τις παροτρύνσεις και κυκλοφορούσαν πολύ αργά στους δρόμους, ακόμα δηλαδή και στις 20 .10  το βράδυ που είχε πέσει εντελώς το σκοτάδι και αποθεώνονταν από άνδρες που τις έβλεπαν να κυκλοφορούν πεζές στο δρόμο.

Αρκετές όμως ήταν και οι γυναίκες που υπάκουσαν στις προτροπές της Αστυνομίας. Στις 19:04 ήταν στα σπίτια τους κλειδαμπαρωμένες και είχαν τραβήξει και τις κουρτίνες.

Πριν μπουν στο σπίτι, είχαν πάρει και όλα τα άλλα μέτρα ασφαλείας  της Αστυνομίας. Δεν πήγαιναν βέβαια πεζές στο σπίτι αλλά με ταξί ή αυτοκίνητα φίλων, όπως ακριβώς λένε οι αστυνομικές παροτρύνσεις.

Αυτό είχε ένα πολύ καλό. Τα ταξί έγιναν ανάρπαστα και έβρισκαν οι γυναίκες μόνο με ραντεβού. Οι ταξιτζήδες ήταν οι πιο περιζήτητοι για ραντεβού με τις γυναίκες, με αποτέλεσμα πολλοί σύζυγοι να διαμαρτυρηθούν γι αυτά τα ραντεβού των συζύγων τους. Ακόμα όσες γυναίκες  επέλεξαν αυτοκίνητα φίλων για  να πάνε στο σπίτι, υποχρεώθηκαν να βρουν πρώτα φίλο με αμάξι και όσοι τα είχαν πάει σε συνεργείο ήταν οι μεγάλοι άτυχοι.

Ταυτόχρονα  οι γυναίκες αυτής της κατηγορίας,  ειδοποιούσαν κάποιο γνωστό για να γνωρίζει ακριβώς που είναι και αυτό έκανε να αναζωπυρωθούν πολλά ειδύλλια, μετά από χωρισμό πολλών ετών

Όσες επέστρεφαν πεζές τώρα, ακολουθούσαν  πάλι τις εντολές της Αστυνομίας και δεν δέχονταν να τους  μεταφέρει ξένος, δηλαδή ο άντρας τους. 
Όταν ακούγονταν πυροβολισμός έπεφταν κάτω , ακολουθώντας πάντα τις αστυνομικές οδηγίες, , ενώ έπεφταν κάτω και όταν ακούγονταν θόρυβος και από δυνατή εξάτμιση.

Αυτές που κυκλοφορούσαν στο μπαρ για ποτό , δεν δέχονταν κέρασµα ποτών από αγνώστους, ακολουθώντας πλήρως τις εντολές τον οδηγό του Πολίτη, όπως και οι άνδρες βέβαια , που ήξεραν την απαγόρευση  και δεν έκαναν καμία πρόταση να κεράσουν τις γυναίκες, με αποτέλεσμα να πέσουν έξω τα μπαρ.

Ακόµη και αν γνώριζαν  το πρόσωπο που τις πλησίαζε  οι γυναίκες, ζητούσαν  από το σερβιτόρο ή το µπάρµαν ποτά που είναι κλειστά, όπως πορτοκαλάδες με αποτέλεσμα να  μη ζαλίζονται οι γυναίκες και να μη γίνει καμία σχέση χθες το βράδυ σε όλη την Ελλάδα,προκαλώντας προβληματισμό στην ΕΛΑΣ για την αποτελεσματικότητα των μέτρων.

Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com