Και διαδηλώσεις με χορηγό τη Siemens!

NULL

NULL

 Η νέα μόδα  είναι διαδηλώσεις με χορηγό! Τόσο επιτυχία έχουν , που παίρνει  σειρά και η Siemens και θα είναι χορηγός σε μια από τις επόμενες διαδηλώσεις, σε σπίτι πολιτικού  που εμπλέκεται στο σκάνδαλο με τη γνωστή γερμανική εταιρία.

Στο διαδίκτυο ξεκινάνε όλα και στην διαδήλωση έξω από το σπίτι ( λέμε τώρα) του Τσοχατζόπουλου, χορηγός ήταν το  http://fimotro.blogspot.com/ Υπάρχει και δεύτερη διαδήλωση  την Πέμπτη στο σπίτι ( λέμε τώρα) του Σημίτη και ακολουθούν και άλλες σε σπίτια πολιτικών για Siemens, Βατοπαίδι κλπ.

Η  Siemens θέλησε να…
 επωφεληθεί από τη δημοσιότητα που δίνεται και θα είναι χορηγός σε διαδήλωση που την αφορά, σε σπίτι γνωστού πολιτικού και γνωστού για τα καμώματά του. Το παράδειγμα της Siemens, ακολουθούν και άλλες εταιρίες που έχουν σχέσεις με μίζες και πολιτικούς, και θα γίνει μάχη, ποιος θα είναι ο «μεγάλος χορηγός»..

Από κοντά ακολουθούν  εταιρίες, με διάφορα προϊόντα, γιαούρτια κλπ, που έχουν και προβάδισμα γιατί θα δίνουν και προϊόντα τους στους διαδηλωτές.

Αυτές οι πρωτότυπες διαδηλώσεις θα συνεχιστούν σπίτι με σπίτι και στο τέλος μάλιστα θα αναδειχτεί και «Το Σπίτι της χρονιάς» , από όσα έχουν επισκεφθεί  οι διαδηλωτές.

Ρεπορτάζ  : Διαδηλώσεις door to door στους έλληνες πολιτικούς – Ποιοι έχουν σειρά
https://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=66559&catid=3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ο Πάγκαλος αγαπάει το… χαβιάρι και τα γιουχαρίσματα

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/blog-post_1540.html#more

Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com