Η λαμπερή τελετή ανακοίνωσης των μέτρων !

NULL

NULL

Με κάθε επισημότητα και σε μια αστραφτερή τελετή θα ανακοινώσει η κυβέρνηση τα νέα εισπρακτικά μέτρα για το έλλειμμα .

Η ανακοίνωση μετατέθηκε  για  την Παρασκευή 29 Απριλίου, για να συμπέσει με τον πολυσυζητημένο γάμο του Πρίγκιπας Γουίλιαμ  και της Κέιτ Μίντλετον στο Αβαείο του Γουέστμινστερ.

Υπάρχει κίνδυνος αυτός ο πολυσυζητημένος γάμος να κλέψει έστω και για μια μέρα την  επικαιρότητα από την Ελλάδα. Γι αυτό …
αυτό αποφασίστηκε από το υπουργικό μας συμβούλιο τα νέα μέτρα να ανακοινωθούν  με τη μορφή ενός σώου, που θα κάνει τον πριγκιπικό γάμο να φαίνεται σαν γάμος σε ένα κουτσοχώρι.
 
 Η λαμπρή  τελετή της ανακοίνωσης των φόρων, θα γίνει στο αβαείο του Μαξίμου, που έχει διαμορφωθεί κατάλληλα, και βέβαια η μετάδοση σε όλο τον κόσμο θα γίνει σε HD, αφού για το λόγο αυτό έγινε η πρόβα με τη μετάδοση του αγώνα Ρεάλ- Μπαρτσελόνα.
Ο Πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου , δήλωσε πως  η μέρα θα είναι «μία χαρούμενη και βαρυσήμαντη περίσταση», που η σημασία της θα τονιστεί με την ανακήρυξη της ημέρας σε αργία, από τον επόμενο χρόνο. 
Ο πρωθυπουργός θα φορέσει για πρώτη φορά το πανάκριβο δαχτυλίδι που του είχε χαρίσει στη διαδοχή ο κ. Κ. Σημίτης  φτιαγμένο από διαμάντια και δήλωσε συγκινημένος γιατί  «ήθελα  να διασφαλίσω πως η μητέρα μου δεν θα έχανε αυτή τη μέρα».

Πριν την ανακοίνωση των λαμπρών μέτρων,  ο πρωθυπουργός θα κάνει μία πρόποση, ενώ ο Τσάρος Γ. Παπακωνσταντίνου  θα φοράει μία βέρα κι αυτός  φτιαγμένη από χρυσό από την Ουαλία και τη Θεσσαλία,  όπως απαιτεί η παράδοση.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του αβαείου Μαξίμου  «Το οικονομικό ζευγάρι της κυβέρνησης  είναι μια χαρά μαζί και ευτυχισμένο και από τη στιγμή που αυτό αποφάσισαν κανείς δεν μπορεί να πει το παραμικρό».
Η λαμπρή ανακοίνωση των μέτρων   αποτελεί μία πρώτης τάξης ευκαιρία για πολλούς να βγάλουν χρήματα, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να κυκλοφορούν  διάφορα σουβενίρ, από  άδεια πιάτα από φαγητά, άδειες κούπες, μέχρι και προφυλακτικά…

Θα διατηρηθούν οι  παραδόσεις που θέλουν τον πρωθυπουργό  να μη δει τον υπουργό Οικονομικών  στολισμένο πριν από το γάμο αφού κρατάει επτασφράγιστο μυστικό, όχι μόνο το νυφικό αλλά και το χτένισμα.

 «Θα μιμηθεί ο κ. Παπακωνσταντίνου  την Νταιάνα και την Γκρέις Κέλυ ή θ’αφήσει τους ώμους του ακάλυπτους;» αναρωτιούνται κάποιοι.

Και για το χτένισμα της όμως έχουν ακουστεί πολλά. Κάποιοι λένε πως το χτένισμα του κ. Παπακωνσταντίνου  θα είναι τελείως ανέμελο και χαλαρό και απλά θα φοράει ένα στεφάνι από μαργαρίτες στο κεφάλι ενώ άλλοι επισημαίνουν πως θα είναι κάτι πολύ επίσημο.

Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com