Γ. Παπανδρέου για ντέρμπι: «Ο λαός δεν ξεχνά, τι σημαίνει έξω- δεξιά!»

NULL

NULL

Το μήνυμα του πρωθυπουργού, για το ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού, έχει ως εξής:

» Γαβρελληνίδες και βαζελλέληνες.

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι επικοινωνώ  μαζί σας αυτή τη μεγάλη μέρα,που όλοι απασχολούνται τι θα γίνει στο `Γ. Καραϊσκάκης». Σήμερα είναι η ιδανική ημέρα που θα μπορούσαμε να περάσουμε όλα τα νέα μέτρα, αλλά θα είμαστε μαζί σας , στις κάλτσες- συγγνώμην στο γήπεδο.

Παρακαλώ τους οπαδούς όχι επεισόδια. Γιατί ΜΑΤ υπάρχουν. Πρέπει να βάλουμε πλάτη να γίνει ένας ήσυχος αγώνας. Υπάρχει μία κόκκινη γραμμή, που δεν πρέπει να την ξεπεράσουμε. Το ποδόσφαιρο βρίσκεται στην εντατική. . Αλλάζουμε νοοτροπία στο γήπεδο ή μουλιάζουμε. Παίκτες υπάρχουν, για να γίνει ένα καλό ματς.

Η πολιτική έχει…
 πολλές ομοιότητες με το ποδόσφαιρο. Στο ποδόσφαιρο κλέβουν την μπάλα, στην πολιτική η κλεψιά και οι μίζες επικρατούν. Στο ποδόσφαιρο χάνεται μερικές φορές η μπάλα, στην πολιτική έχουμε χάσει κι εμείς την μπάλα με αυτά γίνονται με το Μνημόνιο. Στο ποδόσφαιρο ένας αγώνας κρατάει 90 λεπτά . Το μνημόνιο κρατάει 90 χρόνια και 120 χρόνια όταν έχουμε παράταση.

Θα ήθελα να τονίσω  και αυτά που είπε χθες στην Θράκη. Αναφερόμενος σε όσους διαμαρτύρονται για τα σημερινά προβλήματα είπα ότι καλά κάνουν και διαμαρτύρονται θα ήταν και ήμουν  ένας από αυτούς που διαμαρτύρονται. Αλλά προς θεού μη διαμαρτύρεστε για ένα  πέναλτι. Και μακριά από τα συνθήματα για φούστες και τ ανάλογα. Θα μας πάρουν με τις πέτρες.

Δεν θα ήθελα να αναφερθώ στις ευθύνες της Δεξιάς για το κατάντημα του ποδοσφαίρου. Θα ήθελα όμως να πω  όμως ένα σύνθημα  και να το ακούσω απόψε στο γήπεδο : » Ο λαός – δεν ξεχνά – τι σημαίνει έξω – δεξιά».

Καλό κουράγιο»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Μάθε φουστίτσα, αγόρι μου!»- Ν. Αλέφαντος για φούστα Σισέ και ντέρμπι

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/blog-post_7106.html#more

Γιατί λέγονται «αιώνιοι αντίπαλοι» και άλλες 8 ατάκες για το ντέρμπι
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/8.html#more

«Φουστφατζίδης !» και » Σισέ : ο Ρομπέν των… φουστών !». Οι τίτλοι των εφημερίδων , μετά το ντέρμπι
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/blog-post_1901.html

Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com