Φορολόγησαν τα… κούτελα σε οργανοπαίκτες!

NULL

NULL

Έπεσαν πρόστιμα στα Τρίκαλα για τα κολλημένα 20ευρα στα …κούτελα
Χαμός γίνεται στό νομό Τρικάλων , όπου στο » Αντάμωμα» στον Γάβρο Καλαμπάκας, πήγε και κλιμάκιο του ΣΔΟΕ , που έβαλε πρόστιμα τους κλαριντζήδες , γιατί δεν έκοβαν απόδειξη παροχής υπηρεσιών, σε όσους τους κολλούσαν, όπως συνηθίζεται, χαρτονομίσματα στο κούτελο!

Η καταπολέμηση της φοροδιαφυγής άρχισε από τα … κούτελα των κλαριντζήδων και βιολιτζήδων , όπου τους κολλάνε χαρτονομίσματα στα διάφορα πανηγύρια κι εκδηλώσεις!

Οι μεγαλοφοροφυγάδες οργανοπαίκτες σταμάτησαν …

τα κλαρίνα και τα βιολιά και έφυγαν εξοργισμένοι αφήνοντας στη μέση το » αντάμωμα » , γιατί δεν κατάλαβαν ότι πρέπει να σταματάνε τα κλαρίνα , όταν τους κολλάνε χαρτονομίσματα στο μέτωπο και να συνεχίζουν πάλι.

Το θέμα το σχολιάζει έξοχα η Ελενα Ακρίτα, και αναλάβαμε τα περαιτέρω για τη διερεύνηση του καυτού θέματος . Το ρεπορτάζ από τα Trikalanews τα λέει όλα για τον κλαριντζή που μπούκαρε στο δήμαρχο και ζητάει να πληρώσει αυτός το πρόστιμο.

Για το πολύ μεγάλο βήμα για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής στην Καλαμπάκα  ενημέρωσε ο πρωθυπουργός τον Γιούνκερ, ενώ θα έχουμε έκτακτη συνέντευξη από τον Παπακωνσταντίνου. Στη Βουλή θα προστεθεί διάταξη στο μεσοπρόθεσμο να πληρώνουν έκτακτη εισφορά και όλοι οι οργανοπαίκτες με εισόδημα πάνω από 8000 ευρώ κολλημένο με χαρτονομίσματα στο κούτελο .

Βαράτε βιολιτζήδες!

Ο ύμνος του μεσοπρόθεσμου
Η Τζάκρη κατέθεσε την τσάντα, αντί για το στεφάνι
Τον » σακ΅βουαγιάζ» κάνει ο Παπακωνσταντίνου
Ο Πεινοσέτ









Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com