Επιστολή διαμαρτυρίας κηπουρού για τους «κηπουρούς της κυβέρνησης «

NULL

NULL

Λάβαμε και δημοσιεύουμε ένα μέιλ από πρωθυπουργό, που διαμαρτύρεται για τη χρήση  και την αναφορά της ιδιότητάς του στα πολιτικά πράγματα . Δηλαδή  τη σύγκριση που γίνεται μεταξύ κηπουρών και προσώπων κοντά στον πρωθυπουργό.

Το πλήρες κείμενο του μέιλ  του κηπουρού που αξίζει να διαβαστεί  να διαδοθεί και να κλαδευτεί :

» Αγαπητέ κύριε Πάμε Λουκέτο. Είμαι ένας απλός κηπουρός και θέλω να διαμαρτυρηθώ γιατί όλοι μιλάνε με χλευαστικό τρόπο για τους » κηπουρούς» της κυβέρνησης. Είμαι σχετικά μεγάλος σε ηλικία, και νομίζω ότι η λέξη «κηπουρός» είναι αντίστοιχη με το «θυρωρός»  που λέγονταν παλιότερα  για τον Κατσιφάρα «ότι αυτόν δεν τον ήξερε  ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας του».

Ο Κατσιφάρας ήταν στην αυλή του Ανδρέα Παπανδρέου,αλλά εγώ δεν είμαι ούτε στην αυλή , ούτε στον κήπο του καθενός. Η ζωή μου τις τελευτάιες μέρες έχει γίνει αφόρητη. Αντιμετωπίζω τη χλεύη των γειτόνων μου που με φωνάζουν κι αυτοί κηπουρό, ενώ τα πιτσιρίκια με έχουν πάρει στην πλάκα και μου τραγουδάνε συνθήματα, όπως στα γήπεδα  «είναι τρελός, είναι τρελόοοοοοοος ο κηπουρόοοοοοος».

Μέχρις εδώ , πρέπει να προστατεύσω το όνομά μου. Καμία σχέση δεν έχω με την κυβέρνηση περιβόλι, που όλα τα μπουμπούκια,  τα έχει ο μπαξές μέσα. Φυσικά περιποιούμαι τα φυτά, αλλά δεν είμαι σε καμιά περίπτωση φυτό, όπως αυτούς που βλέπω στην κυβέρνηση και όχι μόνο, σε όλα γενικότερα τα φυτά της Βουλής. Αν τους βάλεις όλους στη σειρά κάνουν μια δενδροστοιχία. Είναι όλοι τους βουλευτές και υπουργοί του θερμοκηπίου. Γι αυτούς » για όλα φταίει το γκαζόν».

Θα ήθελα όμως να είμαι και δίκαιος . Η μόνη σχέση μου με τον πρωθυπουργό και το περιβάλλον του, είναι το ψαλίδι που έχουμε και οι δύο. Αλλά αυτός κόβει μισθούς , συντάξεις που δεν ξαναφυτρώνουν . Εγώ με το ψαλίδι μου, κόβω τους ανθούς έτσι , ώστε να φουντώσουν και να πνίξουν αυτούς που κουρεύουν  όλα τα εισοδήματα.

Ευχαριστώ και ελπίζω σε δημοσίευση .

Ο Κηπουρός «.,

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ 

 Αξιόπουστα». το σαρδάμ όλων των εποχών του πρωθυπουργού, σήμερα στη Βουλή!
Τι είναι το Eurogroup και τι το group Βενιζέλος
«Το ποίημα του Χυτήρη για την ΕΡΤ
Η τελετή λήξης ( κυριολεκτικά) ενός σχολείου..
Η βαρύτερη αντιπροεδρία στον κόσμο
Με κλήρωση έγινε η νέα σύνθεση της κυβέρνησης!
Ανευλαβής : Μάκη, άντε γα…σου! Μάκης: Πάω!
Τα δώρα που πήρε ο Παπανδρέου για τα γενεθλιά του

Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com