Επείγον μέιλ από αναγνώστρια που θέλει να γεννήσει στο Αρεταίειο

NULL

NULL

Λάβαμε και δημοσιεύουμε αμέσως ένα  επείγον μέιλ από αναγνώστρια :

΅Αγαπητό Πάμε Λουκέτο, παίρνω το θάρρος να σας στείλω μέιλ, γιατί είδα  αυτό που σας έστειλε χθες ένας ασθενής που ήθελε να μπει στο Αιγινήτειο , το οποίο  όμως δεν δέχεται εισαγωγές λόγω αδυναμίας πληρωμών του κράτους για φάρμακα, φαγητά , μισθούς κλπ.

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω κι εγώ, αλλά με το Αρεταίειο. Και το δικό μου το πρόβλημα είναι περισσότερο επείγον. Υπερεπείγον θα έλεγα. Είμαι έγκυος στο μήνα μου, μη σας πω και στη μέρα μου. Πήρα τηλέφωνο στο γιατρό μου, έναν καταπληκτικό ακαδημαϊκό επιστήμονα και μου είπε ο άνθρωπος  ότι δεν μπορεί να με βάλει μέσα να με ξεγεννήσει, γιατί και εδώ, όπως και Αιγινήτειο,  γίνονται μόνο εξαγωγές και όχι εισαγωγές .

Περίμενε όμως μου είπε, γιατί ή κυβέρνηση υποσχέθηκε να δώσει λεφτά για να λειτουργήσει το νοσοκομείο. Αλλά μέχρι αυτή τη στιγμή  που στέλνω το μέιλ, δεν έχουν δοθεί τα χρήματα και ξαναβγήκαν οι εργαζόμενοι και φυσικά και ο μαιευτήρας μου στο δρόμο.

Τον ξαναπήρα και τον ενόχλησα , ενώ ήταν στη διαδήλωση με τη ντουντούκα στο στόμα. Ταν ρώτησα αν θα μπω μέσα , αλλά μου εξήγησε και κατάλαβα ότι είναι αδύνατη η εισαγωγή για μια βδομάδα, μπορεί και ένα μήνα ή και ένα εξάμηνο.

Εξαμηνίτικο plus, δεν έχω σκεφτεί να κάνω με τίποτα. Να δώσει επιτέλους, κύριε Πάμε Λουκέτο,  μια λύση η κυβέρνηση να γεννήσω στην ώρα μου, και όχι στο έτος μου…

Με συγχωρείτε  με έπιασαν οι πόνοι… Τώρα ποιον να φωνάξω να με ξεγεννήσει στο σπίτι; Τον Λοβέρδο ή τη Διαμαντοπούλου;  Ήμαρτον, τι άλλο θα δούμε σε αυτή τη χώρα!  Και ο Πάγκαλος τι έχει να μου πει για αυτή την  απίστευτη ιστορία που μου έλαχε να περνάω; Να έρθει εδώ , μαζί να το γεννήσουμε. Που η κοιλιά του, είναι διπλή από τη δική μου.

Με συγχωρείτε , αλλά τα έχω πάρει άγρια . Και εσείς να ήσασταν στη θέση μου, τα ίδια θα λέγατε.  Το όνομα  πάντως στο αγόρι μου βρήκα πως θα το πω: » Γιωργάκη», να θυμάμαι αυτές τις στιγμές για πάντα.

Με συγχωρείτε, πρέπει να διακόψω …»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ένα τηλεφώνημα στο Αιγινήτειο για εισαγωγή

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/04/blog-post_484.html#axzz1JC9O4Uw7

Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com