Χ. Κλυνν: Όπου να ’ναι η Σοσιαλιστική Διεθνής θα συνεδριάζει σε ασανσέρ!

NULL

NULL

Τσακίζει κόκαλα ο Χάρρυ Κλυνν. Με τις ατάκες του θερίζει στο διαδίκτυο. Και δεν είναι …  νέος χρήστης. Είχε σύνδεση στο ίντερνετ, προ  δεκαπενταετίας και βάλε .

Πριν 11  χρόνια είχε δώσει σε μια παράστασή του, τον τίτλο » www.ai-sixtir.gr» και όλοι ψάχνονταν τι είναι αυτό. Στα αρχεία του είναι και το  » Ατακαδόριον» ένας θησαυρός από αμέτρητες ατάκες που έχει πει κατά καιρούς και προστίθενται συνέχεια καινούριες

Η τελευταία είναι χθεσινή, όταν έμαθε για τις εξεγέρσεις σε διάφορες Αφρικανικές χώρες, Ιράν, Μπαχρέιν, Λιβύη, Αίγυπτο:  » Όσο πάει οι σοσιαλιστές ηγέτες λιγοστεύουν… Όπου να ’ναι η Σοσιαλιστική Διεθνής θα συνεδριάζει σε ασανσέρ…» !

Είναι συνέχεια μιας πρόσφατης:  » Έτσι όπως πάνε τα πράγματα, αμφιβάλω αν σε λίγο καιρό θα μπορεί να έχει απαρτία η «Σοσιαλιστική Διεθνής»»

Στα εσωτερικά, δεν τον προλαβαίνουμε:

– Φέρτε πίσω τα μάρμαρα του Παρθενώνα ή ελάτε να σας πουλήσουμε και τα υπόλοιπα…!

– Θα τρελαθώ! Ο πιο σοβαρός αυτή τη στιγμή στην κυβέρνηση, είναι ο Πάγκαλος!

Απολαυστικό  είναι όμως το κείμενο για την υφυπουργό Εσωτερικών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Θεοδώρα Τζάκρη, που χρέωσε στο Δημόσιο .  το καφεδάκι και την πορτοκαλάδα 29,30 €, που ήπιε στο αεροδρόμιο.

Το γράψιμο είναι πάνω στο στυλ και ύφος, του πασίγνωστοη ήρωά του «Βασίλη» , που είχε … κλείσει πρώτο τραπέζι πίστα, στο Ηρώδειο . Διαβάστε το εκπληκτικό κείμενο με τίτλο   «Λέιντι» η Άντζελα Δημητρίου».

» Είμαι που λες αραγμένος στους λέδερ καναπέδες του νίρ (VIP) στο αεροδρόμιο του Ελ. Βενιζέλου και πίνω τα φραπεδάκι μου με τις 45 καντερέλ…



Και όπως σκύβω ν’ αφήσω το φιλιτζάνι στο συνοδευτικό τραπεζάκι με τα έξι κλαμπ σάντουιτς, τα δώδεκα κρουασανάκια και τις σαράντα εφτά Αμίτες, τσαααακ βλέπω την κυρία απέναντι με το λαχανί ταγιέρ, τον κολιέ πύθωνα και τα κρεμαστά σκουλαρίκια ξινοκέρασα να με κάνει χάζι!


Ποια είναι η κυρία με την πορτοκαλάδα και το καλαμάκι, ρωτάω τον σερβιτόρο που μου ‘φερνε εκείνη την ώρα τα τριάντα παγωτά ξυλάκια που παράγγειλα.


Η κυρία είναι η Θεοδώρα Τζάκρη, δεν τη γνωρίζετε;


Γιατί, θα έπρεπε; Σε ποιο μπουζουξίδικο τραγουδάει το άτομο;


Η κυρία Τζάκρη είναι υφυπουργός Εσωτερικών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης μου λέει πειραγμένος ο κολλητός μου και δε δουλεύει σε μπουζουξίδικο, στο υπουργείο είναι το γραφείο της.


Της ρίχνω την τελευταία ματιά την ώρα που μπαίνανε να την πάρουν συνοδία δυο μαντραχαλαίοι που μύριζαν από μακριά λεβάντα και Χόντος Σέντερ χύμα…


Κοίτα να δεις πλάκες που έχει η ζωή, υπουργός η Θοδωρίτσα! Άμα η Θοδωρίτσα είναι υπουργός η Άντζελα Δημητρίου τι θα ‘πρεπε να είναι ρε, πλανητάρχης;


Την άλλη μέρα έμαθα από τις εφημερίδες ότι της πληρώσαμε κι από πάνω το καφεδάκι και την πορτοκαλάδα 29,30 €!Ώπαααα… Στο «Κίνημα Τζαμπατζήδες» η κυρία Θοδώρα!!!


Γι αυτό σας λέω «Λέιντι» η Άντζελα Δημητρίου» .

Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com