Αντώνης Σρόιτερ και Νίκος Μάνεσης για ακόμα 4 χρόνια στον Alpha!

Παρουσιαστές και κανάλι ανανέωσαν τους "όρκους" συνεργασίας...

Η μεταγραφική περίοδος για τα πρόσωπα της τηλεόρασης έχει ξεκινήσει και αναμένεται να κορυφωθεί τους καλοκαιρινούς μήνες. Σε ένα τηλεοπτικό τοπίο που αλλάζει διαρκώς, δεν θα είναι έκπληξη αν δούμε φέτος κορυφαίους παρουσιαστές να αλλάζουν τηλεοπτική στέγη φέτος και να φέρνουν τα πάνω κάτω στα κανάλια. Για κάποιους, ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται πως εξελίσσονται ομαλά, έως πάρα πολύ ομαλά θα λέγαμε…

[dfp_ads id=236982]

Κόντρα σε φήμες και δημοσιεύματα που τον ήθελαν το τελευταίο διάστημα να είναι έτοιμος να εγκαταλείψει τον Alpha για να μετακινηθεί σε άλλο κανάλι, ο ίδιος φαίνεται πως παραμένει σταθερά στο πόστο του. Ο Αντώνης Σρόιτερ, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του zappIT, δεν πρόκειται να αλλάξει τηλεοπτικό μετερίζι, το αντίθετο μάλιστα. Ο Alpha κρατά τον δημοσιογράφο στο «σπίτι» του και για τα επόμενα 4 χρόνια! Με το κεντρικό δελτίο να τερματίζει για μια ακόμα σεζόν στην πρώτη θέση του πίνακα τηλεθέασης και με τις δύο πλευρές να έχουν μεταξύ τους άριστες σχέσεις, ήταν σχεδόν μονόδρομος αυτή η ανανέωση των «όρκων» συνεργασίας.

Επιπλέον, στο κανάλι παραμένει για ακόμα 4 χρόνια και ο Νίκος Μάνεσης, η διπλή δύναμη του Σαββατοκύριακου. Ο δημοσιογράφος διανύει μία από τις καλύτερες επαγγελματικές του περιόδους στον Alpha και αυτό θα συνεχιστεί για… καιρό. Και τα δύο πρόσωπα συνεχίζουν κανονικά στα δελτία ειδήσεων και στις εκπομπές «Αυτοψία» και «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση».

Με αυτόν τον τρόπο, ο Alpha, πριν την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν, εξασφαλίζει τη… νηνεμία στον ενημερωτικό του τομέα και δίνει τέλος σε όλα τα σενάρια.