Βίκυ Πρωτογεράκη: Τι κάνει σήμερα;

Από τα τηλεοπτικά πλατό στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Τη γνωρίσαμε μέσα από πετυχημένα σίριαλ, όπως «Μαρία η άσχημη», «Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη και «Η ζωή της άλλης», παραγωγές που γνώρισαν τεράστια επιτυχία.

[dfp_ads id=236982]

Κατάφερε επίσης να ξεχωρίσει και στη μεγάλη οθόνη, λαμβάνοντας μέρος στις ταινίες «Γαμήλιο πάρτι», «Fishtale» και «Peppermint». Ιδιαίτερη θέση στο βιογραφικό και στην καρδιά της κατέχει πάντα το θέατρο, στο οποίο έχει κάνει αξιόλογες συνεργασίες. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια η Βίκυ Πρωτογεράκη, σύμφωνα με την Τεριάννα Παππά και την εφημερίδα Espresso, μοιράζεται ανάμεσα σε δύο μεγάλες αγάπες, την υποκριτική και τη δικηγορία, αφού η ηθοποιός, η οποία εξακολουθεί να υπηρετεί την τέχνη της, τα πρωινά βρίσκεται στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Εκεί βάζει στην άκρη την …καλλιτέχνιδα και ως δικηγόρος αγορεύει και καταφέρνει, μάλιστα, να κερδίζει δύσκολες ποινικές υποθέσεις.

prwtogeraki

Από το 1998 κατάφερνε να συνδυάζει τα τηλεοπτικά πλατό με τα δικηγορικά έδρανα όμως τα τελευταία τέσσερα χρόνια, λόγω της οικονομικής κρίσης, περνάει περισσότερο χρόνο στα δικαστήρια. «Μου λείπει πολύ το θέατρο και προσπαθώ να βρω χρόνο για να συμμετέχω σε μια παράσταση που θα παίζεται δύο φορές την εβδομάδα. Μάλιστα, είμαι σε συζητήσεις για κάτι τέτοιο, το οποίο όμως αν όλα πάνε καλά και ευδοκιμήσουν οι συζητήσεις, θα το δείτε στο δεύτερο μισό της σεζόν» λέει η Βίκυ Πρωτογεράκη στην εφημερίδα.

Δείτε πως άλλαξαν στο χρόνο και άλλοι celebrities!