Τι κάνει σήμερα ο νικητής του πρώτου Big Brother;

Τι αίσθηση έχει αφήσει στη ζωή του η συμμετοχή του στο ριάλιτι και πως είναι οι σχέσεις του με τον Πρόδρομο;

Ο νικητής του πρώτου ριάλιτι, Γιώργος Τριανταφυλλίδης ή αλλιώς… Τσάκας, έχει χαρακτεί στη μνήμη όλων των τηλεθεατών μέσα από τον πληθωρικό του χαρακτήρα και τη φιλία του με τον Πρόδρομο. Σήμερα βρίσκεται στην γερμανική Μπαντ Βίλμπελ όπου μένει με την σύζυγό του Χριστίνα και τον πέντε μηνών γιο τους Παναγιώτη και εργάζεται σε μία αεροπορική εταιρεία μεταφορών.

«Η ζωή μου είναι ίδια με ενός ρομπότ. Δεν έχω όμως παράπονο. Περνάω καλά, είμαι ευτυχισμένος με την οικογένεια μου, έχω δουλειά. Ο γιος μου γεννήθηκε εδώ. Τι άλλο να ζητήσω από τη ζωή μου όταν ο μικρός ξυπνάει νωρίς το πρωί και αρχίζει να λέει λογάκια και να παίζει, να χαμογελάει, να γκρινιάζει, να τρώει, να θέλει αγκαλιές; Και η Χριστίνα μου πάντα με ένα καλό λόγο, ένα τρυφερό χάδι προτού φύγω για δουλειά.» λέει ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης στον Βασίλη Δαρδα στο περιοδικό TVBOX.

Τι αίσθηση έχει αφήσει στη ζωή του το Big Brother;

«Μου άφησε καλά σημάδια. Και στον κόσμο που έρχεται να μου μιλήσει στον ενικό, αποκαλώντας με Τσάκα. Και μου αρέσει αυτή η οικειότητα. Με τον Πρόδρομο έχουμε χαθεί. Δεν ξέρω τι κάνει, που βρίσκεται. Έμαθα ότι παντρεύτηκε καιχάρηκα πολύ» λέει χωρίς πικρία στη συνέντευξή του. Εκείνο που τον εξοργίζει είναι πως γράφονται απίστευτες ανακρίβειες για τη ζωή του, ενώ όμως δήλωσε μόλις ορθοποδήσει σκοπεύει να γυρίσει με την οικογένεια του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο χωριό του.

Δείτε πως ήταν και πως άλλαξαν στον χρόνο celebrities kai stars