Τι κάνει σήμερα ο Χρήστος Γιάνναρης;

Χρήστος Γιάνναρης

Γιατί έχει χαθεί τα τελευταία χρόνια;

Είναι από τους ηθοποιούς που έχουν επιλέξει να μιλούν με τη δουλειά τους και το ταλέντο τους. Έχει κάνει συνεργασίες που θα ζήλευαν πολλοί τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο όμως τα τελευταία τρία χρόνια ο Χρήστος Γιάνναρης χάθηκε από τα καλλιτεχνικά δρώμενα. Η Κωνσταντίνα Γαρνέλη τον αναζήτησε και ο ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα Espresso για το που είχε χαθεί όλο αυτό το διάστημα.

[dfp_ads id=236982]

«Λόγω της κρίσης σταμάτησε η μυθοπλασία και ό,τι μου πρότειναν είτε δεν με αφορούσε είτε τα οικονομικά ήταν πολύ λίγα. Επειδή τα πράγματα είχαν σκουρύνει επικίνδυνα στην Ελλάδα, έκανα μια απόπειρα και δούλεψα ως ηθοποιός στη Γερμανία. Ο αδελφός της μητέρας μου είναι κάτοικος Γερμανίας και έχει δική του εταιρία παραγωγής ταινιών μικρού μήκους. Με βοήθησε να μου ανοίξουν πόρτες. Με έφερε σε επαφή με σκηνοθέτες και έκανα οντισιόν. Εκεί δεν μπορεί αν γίνει διαφορετικά. Φανταστείτε ότι για μια ταινία πέρασα δοκιμαστικό, προκειμένου να μπω στη λίστα εκείνων που θα έκανα το …επίσημο δοκιμαστικό. Τρία χρόνια τώρα πηγαινοερχόμουν. Η κρίση σε αναγκάζει να σκέφτεσαι κι άλλα πράγματα, γιατί πρέπει να επιβιώσεις. Κι όταν δεν σου δίνεται από την ίδια σου τη χώρα η δυνατότητα αυτή,πρέπει να δεις τι άλλο μπορείς να κάνεις. Τώρα αρχίζει κάνει να κινείται» αποκαλύπτει ο ηθοποιός.

giannaris

Πως προέκυψε η Γερμανία;

«Εγώ γεννήθηκα στην Καλαμάτα. Όταν ήμουν στην Γ’ Δημοτικού πήγαμε οικογενειακώς στη Γερμανία για πέντε χρόνια. Ήταν ήδη εκεί ο παππούς και η γιαγιά, και είχαν εστιατόριο. Πήγα στο σχολείο όπου υποχρεωτικά παρακολουθούσα τα μαθήματα στα γερμανικά, οπότε τη γλώσσα τη μιλάω, αλλά όχι απταιστα. Στη δουλειά μου ήταν πιο εύκολο γιατί είχα κείμενο. Και γενικότερα δεν δυσκολεύτηκα εκεί όσον αφορά την προσαρμογή γιατί είχα τους συγγενείς μου. Δεν ήμουν μόνος» εκμυστηρεύεται ο Χρήστος Γιάνναρης.

Αυτή την περίοδο κάνει πρόβες με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη στο θέατρο Ζήνα για την παράσταση «Αμλετ Β’».

Δείτε πως άλλαξαν στο χρόνο και τι κάνουν σήμερα και άλλοι celebrities!