Που χάθηκε η Ράνια Λυκούδη;

Ράνια Λυκούδη

Με την αδελφή της Μένη ήταν από τα πλέον πετυχημένα μοντέλα τη δεκαετία του ’90, κερδίζοντας τίτλους ομορφιάς που τις έκαναν περιζήτητες στο μόντελινγκ και συμμετέχοντας στις top εκπομπές της εποχής (σ.σ.: «Πρωινός καφές», «Ομορφος κόσμος»).

Σήμερα η Ράνια Λυκούδη, εστεμμένη Μις Ελληνίδα 1996, θεωρεί ότι ο καλύτερος τίτλος είναι αυτός της στοργικής μητέρας και τον διεκδικεί καθημερινά, καθώς είναι μαμά δύο πανέμορφων αγοριών, του επφτάχρονου Μιχάλη και του πεντάχρονου Χαράλαμπου, καρπών του έρωτά της με τον πολίστα Ζάχο Αναστασιάδη. Στη δεκαετία του ̓90, όταν μεσουρανούσε στις πασαρέλες

[dfp_ads id=236982]

Η καθημερινότητά της, που άλλοτε μοιραζόταν ανάμεσα σε φωτογραφίσεις και πασαρέλες, πλέον είναι γεμάτη αθλητικές και άλλες δραστηριότητες των αγοριών της. «Κάνω ό,τι κάθε μανούλα. Σχολείο, διάβασμα, μαγείρεμα, με λίγα λόγια είμαι μια καλή νοικοκυρά.
Αν διαβάσουμε και προλάβουμε, πάμε και καμιά βόλτα, κυρίως στην αδελφή μου, αλλά και με φίλους που έχουν παιδιά και κάνουν παρέα με τους γιους μου. Οι βόλτες μας γίνονται, ως επί το πλείστον, στα νότια προάστια» λέει το πρώην μοντέλο στην «Espresso» και στην Τεριάννα Παππά.

Η περίοδος των γυμναστηρίων έχει περάσει ανεπιστρεπτί για τη Ράνια, η οποία, παρ’ όλα αυτά, διατηρεί τέλεια σιλουέτα. Το μυστικό της; «Είμαι χειμερινή κολυμβήτρια και πηγαίνω στη Βουλιαγμένη. Ακόμη και οι δύο πρίγκιπες της ζωής μου, τα δύο αγόρια μου, μόλις γυρνάμε από τις διακοπές και μέχρι τον Νοέμβριο, κάνουν θαλάσσια μπάνια και μπορώ να πω ότι μου αρέσει πολύ. Αυτό θα κάνω και όταν επιστρέψουμε από το τριήμερο για το Πάσχα, το οποίο θα περάσουμε στα Γιάννενα. Περιμένω πώς και πώς να ξεκινήσω και πάλι τα μπάνια».

Σικάτη και γοητευτική

Παρότι σήμερα η Ράνια συνεχίζει να μαγνητίζει τον φωτογραφικό φακό αλλά και τα ανδρικά βλέμματα, η εικόνα της δεν θυμίζει το κορίτσι με το έντονο σεξαπίλ του παρελθόντος, αλλά μια σικάτη και άκρως γοητευτική γυναίκα, η οποία ξέρει τι θέλει από τη ζωή. Λίγα χρόνια πριν γνώρισε τον πολίστα Ζάχο Αναστασιάδη και κατάλαβε αμέσως ότι ήταν εκείνος που επιθυμούσε να μοιραστεί τη ζωή της μαζί του.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2008 με πολιτικό γάμο και δύο χρόνια μετά, στις 26 Ιουλίου του 2010, ακολούθησε ο θρησκευτικός στον Αγιο Γεώργιο στο Καβούρι μαζί με τη βάφτιση του εφτά μηνών τότε γιου τους. Μάλιστα, λίγες ημέρες πριν από το μυστήριο, το πρώην μοντέλο είχε μιλήσει στην «Espresso» για τις τελευταίες προετοιμασίες, τα ευτράπελα και τα άγχη των ημερών.

Το νυφικό της, το οποίο τόνιζε τον μεσογειακό σωματότυπό της, έφερε την υπογραφή του οίκου Τρανούλη και, όπως είχε δηλώσει στην «Espresso», «τον θεωρώ πολύ γουρλή τον κ. Τρανούλη, γιατί με δική του δημιουργία κέρδισα τον τίτλο στα καλλιστεία. Ετσι επέλεξα από τον οίκο του το νυφικό για τον γάμο μου».

Mάνατζερ του εαυτού της

Η Ράνια Λυκούδη είχε συνεργαστεί με τα μεγάλα ονόματα των σχεδιαστών στην Ελλάδα και είχε κάνει και κάποιες επιλεκτικές δουλειές στο εξωτερικό.

«Ημουν πάντα εγώ μάνατζερ του εαυτού μου και πάντα διάλεγα τις δουλειές που θα κάνω». Και μπορεί συνειδητά να επέλεξε να μείνει εκτός χώρου, όμως, όπως αποκαλύπτει, «αν προκύψει κάτι που με ενδιαφέρει και είναι και για φιλανθρωπικό σκοπό, δεν θα πω “όχι” στο να ξαναπερπατήσω στην πασαρέλα. Οπως, για παράδειγμα, πρόσφατα που έδωσα το “παρών” στην επίδειξη του οίκου Τρανούλη για τις ανάγκες του συλλόγου Φλόγα».

Προς το παρόν απολαμβάνει τη ζωή της στο σπίτι με τρεις άνδρες. «Είναι λίγο δύσκολο, αλλά με προσέχουν. Ξέρω ότι έχω την καλύτερη θέση στην καρδιά τους» λέει, κλείνοντας με τον πιο γλυκό τρόπο την κουβέντα μας.