Που χάθηκε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης; Δείτε με τι ασχολείται τα τελευταία χρόνια!

Ήταν, και παραμένει, ένας από τους πιο γοητευτικούς άνδρες της ελληνικής τηλεόρασης, με τα γαλάζια μάτια του να μαγεύουν πολλές γυναικείες καρδιές.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης καθιερώθηκε μέσα από τη μουσική εκπομπή «Mega Star», την οποία παρουσίαζε επί επτά χρόνια και αγαπήθηκε από το κοινό. Εζησε τις «χρυσές» εποχές της ιδιωτικής τηλεόρασης, γι’ αυτό σήμερα δηλώνει στην Τεριάννα Παππά και στην «Espresso» χορτασμένος. Εδώ και χρόνια έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ασχολείται με κάτι εντελώς διαφορετικό, το οποίο όμως απαιτεί τις ικανότητές του στην αμεσότητα και την επικοινωνία με τον κόσμο: Επικεντρώθηκε στον χώρο της μαζικής εστίασης, ενώ τα τελευταία χρόνια απασχολείται ως διευθυντής επικοινωνίας και οργάνωσης χώρων εστίασης. Μία από τις επιχειρήσεις, με την προβολή της οποίας έχει ασχοληθεί, ήταν και εκείνη του Γλυφάδα Golf Garden. Φέτος μπορεί να τον συναντήσει κανείς στο γαλλικό μπιστρό Soiree του Κολωνακίου, όπου περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας του, καθώς ασχολείται με το μάρκετινγκ και την οικονομική διαχείριση του εστιατορίου.

Εκτός από τη δουλειά του, ο 42χρονος σήμερα Κωνσταντίνος έχει αφοσιωθεί απόλυτα και στην οικογένειά του, τη σύζυγό του Ελενα Βαρσάμη και τον γιο τους Αλέξανδρο. «Τα χρήματα που παίρναμε τότε στην τηλεόραση ήταν καλά. Είχες το δικαίωμα να κανείς αυτό που πίστευες ότι θα «πουλήσει» τηλεοπτικά και σου έδιναν τη δυνατότητα να το πραγματοποιήσεις» μας λέει ο Κωνσταντίνος. O παρουσιαστής με τα καταγάλανα μάτια είχε συνεργαστεί με τη Ναταλία Γερμανού στο «Mega Star» του Μεγάλου Καναλιού, διατηρώντας την υψηλή τηλεθέαση της εκπομπής. Ωστόσο, δεν έμεινε εκεί. Το γκελ που είχε στο κοινό, και δη το γυναικείο, τον έφερε στην πρωινή ζώνη. Τη σεζόν 2005-2006 βρέθηκε στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο «Ομορφος κόσμος το πρωί», ωστόσο οι σχέσεις των δύο συμπαρουσιαστών μετά το τέλος της συνεργασίας τους δεν παρέμειναν και οι καλύτερες. Στη συνέχεια, παρουσίασε το παιχνίδι περιπέτειας και δράσης «Go straight» στον ANT1, όπου διάφοροι επώνυμοι τολμούσαν να δοκιμάσουν τις αντοχές τους στα extreme sports και όχι μόνο.