Πώς είναι σήμερα ο Δημητράκης από τη σειρά του Mega «Το Νησί»;

Ο Μάνος Τσαγκαράκης μεγάλωσε και άλλαξε...

Ο Μάνος Τσαγκαράκης δεν είχε καμία σχέση με τον χώρο της τηλεόρασης. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης και μέσα σε μία μέρα η ζωή του άλλαξε. Την επόμενη της πρεμιέρας της σειράς «Το Νησί» όλος ο κόσμος αναφερόταν στο αγόρι που υποδυόταν τον Δημήτρη. Σήμερα ο «Δημητράκης» είναι 16 ετών και μαθητής Α΄ Λυκείου.

«Είναι μεγάλη τιμή που συμμετείχα στη σειρά. Μου δόθηκε η ευκαιρία να μάθω περισσότερα πράγματα για την ιστορία του τόπου μου και βρέθηκα δίπλα σε σπουδαίους ηθοποιούς. Όλα έγιναν ξαφνικά. Η νονά μου έχει ταβέρνα στην Πλάκα και, όταν πληροφορήθηξε ότι οι υπεύθυνοι της παραγωγής έψαχναν άτομα της ηλικίας μου, πήγαμε για κάστινγκ», λέει ο ίδιο στο TV ΕΘΝΟΣ και την Κλάρα Γενιτσαριώτη.

«Τότε ήμουν μαθητής της Ε΄ δημοτικού. Συνδύαζα το σχολείο με τα γυρίσματα. Στην πρώτη σκηνή ένιωθα παράξενα επειδή δεν είχα την εμπειρία. Όταν ο σκηνοθέτης είπε «πάμε», ήμουν αγχωμένος, δεν ήθελα να τα θαλασσώσω. Έπρεπε να θυμηθώ τα λόγια μου και να δώσω βαρύτητα στις εκφράσεις μου. Τελικά όλα πήγαν καλά», εξομολογείται ο ίδιος και σημειώνει: «Ήταν αναπάντεχη η αγάπη που εισέπραξα απ' όλη την Ελλάδα. Δεν γνώριζα πώς θα αντιδράσει ο κόσμος με ένα δεκάχρονο παιδί. Όπου πήγαινα διακοπές είτε εκδρομή με το σχολείο, με αναγνώριζαν, με σταματούσαν στον δρόμο και μου έλεγαν «είσαι καταπληκτικός με έκανες να κλάψω».

Ο Μάνος Τσαγκαράκης παραδέχεται ότι τώρα πια έχει το «μικρόβιο» του ηθοποιού αλλά προέχουν τα μαθήματά του: «Δεν έχω αποφασίσει, αλλά τείνω προς τη ναυτιλία. Θα ήθελα να περάσω στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς στο Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών. Στον Πειραιά ζουν η γιαγιά μου και ο παππούς μου, αλλά και το επάγγελμα του ηθοποιού το έχω στην άκρη του μυαλού μου. Δεν ξέρω ακόμα αν θα πάω σε Δραματική Σχολή. Στο μέλλον θα δούμε».

Πώς ήταν και πώς έγιναν; Δείτε πόσο άλλαξαν στο χρόνο διάσημοι ηθοποιοί!