Ο Σέρτζιο από τη σειρά «Μαριμάρ» 20 χρόνια μετά!

Πόσο άλλαξε ο Μεξικανός ηθοποιός;

Η σειρά που προβλήθηκε στην Ελλάδα στα τέλη της δεκαετίας του ’90, αρχές του ’00 αγαπήθηκε πολύ από τους τηλεθεατές και «άνοιξε» το δρόμο για την επέλαση των μεξικάνικων σειρών στην ελληνική τηλεόραση. Το αθώο κορίτσι, η Μαριμάρ, ήταν ερωτευμένη τότε με τον καλό γιο του κακού και πλούσιου γαιοκτήμονα της περιοχής, τον γοητευτικό Σέρτζιο. Ο έρωτας τους βρήκε πολλά προβλήματα στο διάβα του…

Ο Eduardo Capetillo που υποδυόταν τον Σέρτζιο, είχε ξεκινήσει την καριέρα του ως τραγουδιστής, πριν πρωταγωνιστήσει σε πλήθος τηλεοπτικών σειρών.

//www.youtube.com/embed/3WDrxhL0L-o

Σήμερα είναι είναι παντρεμένος με την επίσης γνώστή στη χώρα της ηθοποιό Bibi Gaytan από το 1994. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1988, ενώ πρωταγωνίστησαν το 1992 σε τηλεοπτική σειρά, πριν την επιτυχία του Eduardo στην Μαριμάρ.

Το ζευγάρι έχει συνολικά πέντε παιδιά και το καλοκαίρι φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Hola! με τα νεογέννητα δίδυμα τους.

Όσο για το πόσο έχει αλλάξει ο ηθοποιός; Η απάντηση είναι μάλλον καθόλου, μιας και ο 44χρονος παραμένει το ίδιο γοητευτικός…