Με τι ασχολείται σήμερα ο Χρίστος Αντωνιάδης;

Που επένδυσε τα χρήματα που κέρδισε από το τραγούδι;

Αφιέρωμα στον Χρίστο Αντωνιάδη έκανε η Δήμητρα Δάρδα για λογαριασμό της εφημερίδας Espresso. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο γνωστός τραγουδιστής επένδυσε τα χρήματα που είχε κερδίσει από τη δουλειά του στην “ενέργεια”.

«Ο Χρίστος Αντωνιάδης μπαινόβγαινε στα στούντιο ηχογράφησης, ωστόσο η καριέρα του φαινόταν πως ξεθώριαζε σιγά σιγά, για να παραδεχτεί σήμερα πως (τότε) έκανε λάθη. “Πρώτα πρέπει να κοιτάμε τι κάναμε εμείς και να μην κατηγορούμε άλλους. Ακόμη και για την επιλογή κακών συνεργατών εγώ ευθύνομαι. Δεν ξέρω πραγματικά αν μπορούσαν να πάνε τελείως διαφορετικά κάποια πράγματα, αλλά έτσι είναι και προχωράμε” είχε πει σε συνέντευξή του.

Τον Αύγουστο του 2012 ντύθηκε γαμπρός και παντρεύτηκε σε ιδιωτικό κτήμα στο Κορωπί τη διαιτολόγο Αφροδίτη Τσώνου. Η αγαπημένη του τελείωσε σχολή κομμωτικής και άνοιξε τη δική της επιχείρηση, που πηγαίνει τόσο καλά όσο και η εταιρία του τραγουδιστή, στην οποία εκείνος επένδυσε όλα τα χρήματά του από το τραγούδι. “Συγκέντρωσα ένα σημαντικό κεφάλαιο, έκανα μια μεγάλη επένδυση στην ενέργεια, η οποία μέχρι και σήμερα μου αποφέρει χρήματα. Ξεκίνησε ως δεύτερη δουλειά η συγκεκριμένη επιχείρηση, ενώ σήμερα είναι η βασική μου” δηλώνει», ανέφερε το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso.