Το κοριτσάκι – σύμβολο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 μεγάλωσε και είναι μια κούκλα!

Η νεαρή Φωτεινή στα 10 της χρόνια έγινε γνωστή σε όλη την Ελλάδα, όταν συμμετείχε στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα.

Από τα έξι της χρόνια μεγάλωνε στα Παιδικά Χωριά SOS και στα 10 της της ζήτησαν να συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Όπως λέει στην Tatiana Live, η πρώτη της αντίδραση ήταν «Όχι».

[dfp_ads id=236982]

Σήμερα, είναι 23 ετών, τελειόφοιτη στο Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και ξεκινάει μια λαμπρή καριέρα ως επιστήμονας. Η ίδια αγαπούσε αρκετά το διάβασμα, ήταν μία άριστη μαθήτρια, ενώ της άρεσε να μαθαίνει ξένες γλώσσες και να ασχολείται και με τον αθλητισμό. Η νεαρή τελειόφοιτη Βιολογίας έχει γίνει μία πανέμορφη κοπέλα και βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο πλατό της εκπομπής Tatiana Live και μίλησε για την ζωή της στην Τατιάνα Στεφανίδου.

«Από μικρή έλεγα ότι θα γίνω γιατρός για να σώσω τα παιδάκια στην Αφρική και να βρω το φάρμακο του καρκίνου. Αργότερα, στο γυμνάσιο, μου άρεσε η Βιολογία και άρχισα να φαντάζομαι τον εαυτό μου ως επιστήμονα. Έτσι θα μου δινόταν η ευκαιρία να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα, που είναι να εργαστώ σε κάτι που θα μπορέσω να προσφέρω στην κοινωνία», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η Φωτεινή στην Τατιάνα Στεφανίδου.