Εξωπραγματικό! Μείναμε άφωνοι με τη φωτογραφία της Ελληνίδας τραγουδίστριας!

Αννέτ Αρτάνι

Και να φανταστεί κανείς πως δεν έχει κλείσει χρόνο που έγινε μαμά!

Την κοιτούσαμε την ξανακοιτούσαμε και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας με την σιλουέτα της Αννέτ Αρτάνι. Η τραγουδίστρια που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Fame Story 3 έγινε μανούλα το περασμένο φθινόπωρο και με εντατική γυμναστική και διατροφή κατάφερε όχι μόνο να ανακτήσει τη σιλουέτα της, αλλά και να αποκτήσει το σώμα που επιθυμούσε και που την κάνει περήφανη.

«Είμαι τόσο υπερήφανη για την πρόοδο μου. Δούλεψα σκληρά μέσα σε τόσες αντιξοότητες και τελικά βλέπω στους μυς των ποδιών μου το αποτέλεσμα που ήθελα. Ο γιος μου θα με βλέπει χαρούμενη και υγιή. Του το χρωστάω όπως και σε εμένα. Να έχετε μια όμορφη ημέρα και να ζείτε για αυτό που έχετε τώρα.» έγραψε η Αννέτ Αρτάνι στο instagram συνοδεύοντας την …εξωπραγματική φωτογραφία της.

annet2

Η πορεία της μέχρι να αποκτήσει αυτή τη σιλουέτα

Ενώ πριν από λίγες ημέρες είχε με αντίστοιχο ποστ μιλήσει για τη διαδρομή που έκανε μέχρι να φτάσει σε αυτό το σημείο.

[dfp_ads id=236982]

«Πριν από λίγους μήνες είπα όχι σε διακοπές που χρειαζόμουν πολύ, γιατί ντρεπόμουν πολύ να φορέσω μπικίνι. Ήξερα πολύ καλά για το επιπλέον βάρος που κουβαλούσα από την εγκυμοσύνη και το άφησα να παίρνει αποφάσεις για τη ζωή μου. Είπα όχι σε τόσα πράγματα, χωρίς άλλον λόγο από το ότι έκρινα τον εαυτό μου. Το αντιλήφθηκα τις προάλλες καθώς είδα μια γυναίκα να τριγυρνά στο φως της μέρας με την πλαδαρή της κοιλιά να κρέμεται έξω, έπιασα τον εαυτό μου να την κρίνει. Αυτή η γυναίκα είχε τέτοια αυτοπεποίηθηση που δεν έδινε δεκάρα για σένα και για εμένα. Δεν ήταν καν στην παραλία, αλλά φορούσε αυτό το μπικίνι σαν να είναι θεά. Είναι προφανές ότι αγαπούσε τον εαυτό της. Και από εκεί ξεκινά.

Πρέπει να αγαπάς αυτό που είσαι, όταν είσαι πλαδαρός, ή όταν είσαι σε φόρμα, επειδή εμείς οι γυναίκες είμαστε τα θαύματα που δημιουργούν ζωή μέσα σε αυτά τα ατελή σώματα. Και είμαστε εμείς που θα πρέπει να αποτελούμε έμπνευση η μία για την άλλη. Μείον 23 κιλά μέσα σε 8 μήνες, ένα μήνα λιγότερο από το χρόνο που μου πήρε να δημιουργήσω αυτό το καταπληκτικό θαύμα, τον γιο μου. Για οποιονδήποτε βρίσκεται σε αυτό το δρόμο της υγιούς ζωής, να μάθετε πως να είστε καλύτεροι και πιο δυνατοί και μην κάνετε τις ανοησίες που έκανα πριν φτάσω εδώ. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην απολαμβάνεις τον εαυτό σου και το ταξίδι του όπως είσαι τώρα.» αναφέρει η τραγουδίστρια Αννέτ Αρτάνι.

annet1