Έχασε 40 κιλά και χώρεσε στο περίπου 20 ετών κοστούμι του!

Η εντυπωσιακή εμφανισιακή του αλλαγή!

Από τότε που του ζητήθηκε να αποχωρήσει από πτήση πριν από πέντε χρόνια έβαλε σκοπό του να χάσει τα κιλά που τον βάραιναν.

Ο συγγραφέας, σκηνοθέτης και ηθοποιός Kevin Smith έχασε περισσότερα από 38 κιλά και χαίρεται να μοιράζεται το κατόρθωμα του μέσα από τα social media.

Ο 44χρονος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μία φωτογραφία με την κόρη του από το παρελθόν και μία σημερινή για να κάνουμε τις συγκρίσεις και είναι πράγματι εντυπωσιακή η αλλαγή του. Μία αλλαγή που ο ίδιος προσπάθησε πολύ ιδιαιτέρως τα τελευταία δύο χρόνια, αφού το 2013 είχε πάρει ξανά κιλά.

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά πρόσφατα μπήκε και σε κοστούμι που του έκανε πίσω στο 1997. Προς το παρόν πάντως αρνείται να αλλάξει ακόμα την γκαρνταρόμπα του…

 

I last wore this jacket/shirt to the 1997 Spirit Awards. Lost 85 pounds recently so I dug them up to see if they fit. Turns out the jacket's too big on me now.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kevin Smith (@thatkevinsmith) στις

 

Left: me & @harleyquinnnn_ in 2008. Right: me & her two weeks ago and 85 pounds later. No matter the decade, I shan't wear pants & will not abort the Jort.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kevin Smith (@thatkevinsmith) στις


Δείτε πως άλλαξαν στο χρόνο και άλλοι celebrities!