Αίας Μανθόπουλος: Το επεισοδιακό διαζύγιο και η εξαφάνιση από την τηλεόραση

Στους περισσότερους ακόμα ηχεί στα αυτιά μας η ατάκα του αείμνηστου Νίκου Σεργιανόπουλου «Βρε Αία! Βρε Αία!» στην σειρά «Δύο Ξένοι» που σάρωνε στις τηλεθεάσεις.

Πέρασαν 17 χρόνια από τότε και ο ηθοποιός, ανιψιός της Ειρήνης Παπά, έμοιαζε να ακολουθεί με μελετημένες κινήσεις τα επόμενα επαγγελματικά βήματα του. Συνεργάστηκε με τον Μίνω Βολανάκη, με τον Greg Floy στη «Μήδεια» στα αγγλικά, σε παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου, στη «Μάλα, η μουσική του ανέμου» το 2002 καθώς και σε δεκάδες άλλα σπουδαία έργα δίπλα σε σημαντικούς ηθοποιούς και σκηνοθέτες.

Υπήρξε ένας από τους επιτυχημένους ζεν πρεμιέ της γενιάς του και με πολλές κατακτήσεις. Μετά το διαζύγιο του από την Αγάπη Ασπρίδου (Miss Young 1994), παρουσιάστρια της εκπομπής «Go -Out το 1998 στο Τηλεάστυ, γνωρίζεται με το μοντέλο Δέσποινα Παπαθανασίου σε πάρτυ κάπου κοντά στο 2000. Όταν γεννήθηκε το πρώτο παιδάκι τους, ένα αγόρι, το ζευγάρι είχε χωρίσει με επεισοδιακό τρόπο, όπως αναφέρει η Δήμητρα Δάρδα στην εφημερίδα Espresso, και οι σχέσεις τους ήταν κακές, με τους δυο τους να φτάνουν στα δικαστήρια και τα media να ασχολούνται με την υπόθεση.

Η καριέρα του ως ηθοποιού τερματίστηκε τότε, ωστόσο στην προσωπική του ζωή είχε προχωρήσει. Όπως λένε πληροφορίες, μετά το χωρισμό του από ακόμα ένα μοντέλο, την Ελπίδα Κοντομάρου, γνωρίστηκε με μία σπουδαία κοπέλα, τη Στέλλα, με την οποία παντρεύτηκαν και απέκτησαν δύο παιδάκια. Μετακόμισαν στην Λάρισα όπου εκείνος πρωταγωνιστούσε σε παραστάσεις του Θεάτρο Τεχνών της πόλης. Το 2012 το ζευγάρι χώρισε. Πληροφορίες τον ήθελαν τα δύο τελευταία χρόνια να εργάζεται στη Βουλγαρία σε μία ξενοδοχειακή επιχείρηση της οποίας είναι ιδιοκτήτης. Σήμερα φαίνεται ότι έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και ζει στο πατρικό σπίτι του στην Παιανία ενώ δεν έχει κρατήσει επαφές με την παλιά παρέα της showbiz.

Δείτε εδώ και άλλους celebrities που έχουμε να δούμε καιρό!