Adrian Paul: Πως είναι σήμερα ο Χαϊλάντερ;

Πόσο έχει αλλάξει ο γοητευτικός ηθοποιός;

Ο Adrian Paul γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λονδίνο από πατέρα Άγγλο και Ιταλίδα μητέρα. Αρχικά ασχολήθηκε με το μόντελινγκ και στην συνέχεια έγινε χορευτής και χορογράφος στην Ευρώπη. Το 1985 εγκαθίσταται στην Αμερική και ξεκινά καριέρα σε θέατρο και τηλεόραση, αν και ο ίδιος δεν την πήρε ποτέ ιδιαιτέρως ζεστά.

Το 1987 έχει ήδη εμφανιστεί στη σειρά The Colbys, ενώ κάνει ένα γκεστ στην επιτυχημένη σειρά “Beauty and the Beast” που προβλήθηκε και στην Ελλάδα. Η σημαντικότερη επιτυχία του ήρθε με την σειρά “Highlander”η οποία ξεκίνησε το 1992 και ολοκληρώθηκε το 1998 έπειτα από έξι σεζόν.

Ο 56χρονος σήμερα Adrian έχει παντρευτεί μία φορά και έχει δύο παιδιά από μακροχρόνια σχέση του. Από το 1997 έχει ιδρύσει τον φιλανθρωπικό οργανισμό Peace Fund με τον οποίο ασχολείται ενεργά μέχρι και σήμερα.

Από το ελληνικό κοινό αγαπήθηκε μέσα από τη σειρά “Χαϊλάντερ” όπου θα πρέπει να ξέρετε πως η εντυπωσιακή του φυσική κατάσταση και ο χειρισμός του σπαθιού δεν ήταν τυχαίος. Ο Adrian έχει ασχοληθεί για επτά χρόνια με τις πολεμικές τέχνες, ανάμεσα στις οποίες το Kung Fu και το Tae-Kwon-Do, ενώ έχει προπονηθεί για μακρά περίοδο στη χρήση του Ιαπωνικού σπαθιού κατάνα.

https://www.youtube.com/embed/ypyvcfnu4Gg

Όσο για τον ήρωα του στη θρυλική σειρά, ήταν αθάνατος, περίπου 400 χρονών και υπήρχαν κι άλλοι σαν κι αυτόν, μονάχα που δεν ήταν όλοι τους “καλοί”. Για πεθάνει θα έπρεπε κάποιος να του πάρει το κεφάλι. Μότο της σειράς “Στο τέλος θα μείνει μόνο ένας!». Κι άν αναρωτιέστε πως μοιάζει σήμερα ο Ντάνκαν Μακλάουντ, κατά κόσμον Adrian Paul, η απάντηση είναι απλή, είναι εντυπωσιακά ίδιος μετά από 17 χρόνια.
Λέτε να μας κρύβει κάτι;

Επιμέλεια: Λία Παππά
Πληροφορίες: imdb.com