Πάνος Μιχαλόπουλος: «Μου άρεσε η πρόταση του Καπουτζίδη»

Επιστρέφει στην TV μέσα από την Εθνική Ελλάδος - Τι ρόλο θα αναλάβει;

Ο Γιώργος Καπουτζίδης φαίνεται πως επιθυμεί να φτιάξει dream team για το νέο σίριαλ που γράφει και για το λόγο αυτό συζητάει με πρόσωπα που αναμένεται να δώσουν ιδιαίτερο χρώμα με την παρουσία τους στην «Εθνική Ελλάδος».

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος επιβεβαιώνει στην Espresso τις πληροφορίες ότι συζητάει με την παραγωγή του σίριαλ. «Μου άρεσε αυτή η πρόταση, γιατί αφορά μια ιστορία-ύμνο στις γυναίκες», τονίζει ο ηθοποιός και συνεχίζει: [Ο γιώργος Καπουτζίδης έχει γράψει ένα ωραίο σενάριο και το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον. Μου άρεσε ο ρόλος που μου πρότειναν, όμως οι συζητήσεις δεν έχουν τελειώσει ακόμα».

Όσο για τον ήρωα που θα ενσαρκώσει, φήμες τον θέλουν να κάνει τον… κακό αυτήν τη φορά, έναν άνθρωπο που έχει καταχραστεί χρήματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 ως πρόεδρος αθλητικής ομοσπονδίας, ο οποίος σήμερα είναι ιδιοκτήτης αντιπροσωπίας αυτοκινήτων. Οι τέσσερις ηρωίδες θα τον βρουν και θα τον στριμώξουν, προκειμένου να αναλάβει την κατασκευή ενός παγοδρομίου, αφού το στόρι έχει θέμα το… σκάκι επί πάγου!

«Δεν ξέρω αν θα κάνω τον κακό ή τον καλό, αλλά αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης ακόμη και τον αντιήρωα έχει έναν τρόπο να τον κάνει γοητευτικό» λέει αινιγματικά ο Πάνος Μιχαλόπουλος.

Διαβάστε ακόμα:

Πάνος Μιχαλόπουλος: Επιχειρεί δυνατό τηλεοπτικό comeback!