«Swings Both Ways» με τον Robbie Williams, την Παραμονή Πρωτοχρονιάς στον ΟΤΕ TV

Η συναυλία μαγνητοσκοπήθηκε ειδικά για το τηλεοπτικό κοινό και στην Ελλάδα θα προβληθεί αποκλειστικά από τον ΟΤΕ TV σε ποιότητα υψηλής ευκρίνειας.

Τη φαντασμαγορική συναυλία του Robbie Williams για το νέο του άλμπουμ «Swings Both Ways», που έγινε πρόσφατα στο Λονδίνο, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σε high definition μόνο οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV, την παραμονή της πρωτοχρονιάς, στο OTE CINEMA 1HD.

Συνεχίζοντας να προσφέρει ποιοτική ψυχαγωγία στους συνδρομητές του, ο ΟΤΕ TV εξασφάλισε σε αποκλειστικότητα τη συναυλία του Robbie Williams στο ιστορικό Palladium του Λονδίνου, με την οποία ξεκινά η παγκόσμια περιοδεία του βρετανού καλλιτέχνη στο πλαίσιο του νέου του άλμπουμ «Swings Both Ways», ένα μείγμα διασκευών κλασικών τραγουδιών και νέων δημιουργιών, το οποίο κυκλοφόρησε στις 18 Νοεμβρίου από την Island Records.

Την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013, στις 00.00, οι συνδρομητές του OTE TV θα απολαύσουν, μεταξύ άλλων, μία swing εκδοχή της προ 13 ετών επιτυχίας του Williams, «Swing Supreme», το «Something Stupid» σε ντουέτο με την Miss Piggy, εξαιρετικές διασκευές κλασικών τραγουδιών, όπως το «Dream A Little Dream», το οποίο ερμηνεύει μαζί με την Lily Allen, το «I Wanna Be Like You» -μαζί με τον Olly Murs- και το «Little Green Apples», με τη Kelly Clarkson, αλλά και νέα τραγούδια του καλλιτέχνη, που περιλαμβάνουν το «Soda Pop» και το «Swings Both Ways», το οποίο ο Williams έγραψε και ερμηνεύει μαζί με τον Rufus Wainwright.

Ο OTE TV συνεχίζει να προσφέρει νέο ποιοτικό περιεχόμενο, κάνοντας ακόμη πιο συναρπαστική την τηλεοπτική εμπειρία των συνδρομητών του. Ειδικά για την εορταστική περίοδο, το πρόγραμμα των καναλιών του OTE TV περιλαμβάνει πλούσια αφιερώματα, με παιδικά προγράμματα, αγαπημένες ταινίες, πρεμιέρες και περιεχόμενο για όλη την οικογένεια.

Ο ΟΤΕ TV προσφέρει το πλουσιότερο μπουκέτο καναλιών, με πάνω από 75 ψηφιακά κανάλια από τα οποία τα 18 μεταδίδονται σε υψηλή ευκρίνεια, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.