Η «Εκδρομή» του ΑΝΤ1, ταξιδεύει εκτός Ελλάδας

Με ποιους «φλερτάρει» η σειρά;

 Η σειρά μυστηρίου που θα ενταχθεί στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 την ερχόμενη σεζόν ολοκληρώνει τα γυρίσματά της, όπως είχαμε γράψει στο ZappiT, μέσα στις επόμενες εβδομάδες και έχει ήδη ξεκινήσει το μοντάζ.

Η συγκεκριμένη σειρά είναι ένα στοίχημα για το κανάλι του Αμαρουσίου που επενδύει σε σειρά μυστηρίου και όχι μόνο σε κωμωδιες.

Τα δυνατά χαρτιά της Εκδρομής είναι το ανατρεπτικό της σενάριο και τα εντυπωσιακά τοπία στο Βέρμιο της Νάουσας όπου έγιναν τα περισσότερα γυρίσματα.

Οι υπεύθυνοι του σταθμού πιστεύουν ότι είναι ισχυρό χαρτί του καναλιού και γι’ αυτό το λόγο θα προβάλλεται στην Prime time ζώνη.

Η ιδιαίτερη σκηνοθετική-κινηματογραφική ματιά ανήκει στον Αλέξανδρο Πανταζούδη, που έχει υπογράψει πολλές κινηματογραφικές και τηλεοπτικές επιτυχίες στο παρελθόν.

Όπως μας είπε ο Γιάννης Λάτσιος στην χθεσινή συνάντηση με τους δημοσιογράφους, ενδιαφέρον για την εκδρομή έχουν ήδη δείξει και κανάλια του εξωτερικού. Γι’ αυτό και το κανάλι του Αμαρουσίου συζητάει με μεγάλα δίκτυα εκτός Ελλάδας που ενδιαφέρονται να εντάξουν τη σειρά στο πρόγραμμά τους.

Παυλίνα Ντάσιου

Διαβάστε ακόμα:

Ολοκληρώνονται τα γυρίσματα της «Εκδρομής»

Έρχεται η «Εκδρομή» στον ΑΝΤ1

Τι μπορεί να συμβεί σε μια «Εκδρομή»;