ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μετά το Θέμο, το ρίχνει… στην κηπουρική!

Στα 13 χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας της εκπομπής «Όλα», δίπλα από το Θέμο Αναστασιάδη και το Βαγγέλη Περρή, έχουν περάσει πολλά κορίτσια, είτε από το χώρο της δημοσιογραφίας, είτε από το χώρο του μόντελινγκ.

Δίπλα στο Θέμο και στο Βαγγέλη, έχουν καθίσει οι Ιωάννα Λίλη, Δέσποινα Καμπούρη, Σίσσυ Χρηστίδου, Έφη Κυριάκου, Χριστίνα Στεφανίδη, Κάτια Δέδε, Αντζελίνα Ματαλιωτάκη, Ναστάζια Μητροπούλου, Λάουρα Νάργες και πολλές ακόμα, ενώ φέτος, στο «Όλα μπάχαλο» βρίσκεται η Δούκισσα Νομικού.

Κάποιες από αυτές συνεχίζουν στα ΜΜΕ, κάποιες άλλες στο χώρο του μόντελινγκ, ενώ κάποιες άλλες αποτραβήχτηκαν. Σύντομα όμως, μία από αυτές θα βρεθεί σε τηλεοπτική εκπομπή και μάλιστα θα το ρίξει… στην κηπουρική!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες, η Αντζελίνα Ματαλιωτάκη που ήταν στο «Όλα 11» θα συνεργαστεί με τους «Κηπουρούς» του MEGA.

Η εκπομπή πήρε –επιτέλους!- το πράσινο φως από το κανάλι της Μεσογείων και μάλιστα αύριο Παρασκευή ξεκινούν γυρίσματα με σκοπό το πρώτο επεισόδιο να βγει στον αέρα το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου.

Ωστόσο, οι «Κηπουροί» αναζητούσαν τη «νοσοκόμα των φυτών». Τη θέση αυτή… αλλαγμένη, την πήρε η Αντζελίνα Ματαλιωτάκη. Και λέω «αλλαγμένη» καθώς δεν θα εμφανιστεί πλέον ως «νοσοκόμα», αλλά σε διαφορετικό ρόλο. Στο πλαίσιο της ανανέωσης που οφείλει να κάνει κάθε -έστω και πετυχημένη- εκπομπή, οι υπεύθυνοί της αποφάσισαν να αλλάξουν το ρόλο της νοσοκόμας με κάποιον άλλο, τον οποίο θα αναλάβει η πολύ όμορφη ομολογουμένως, Αντζελίνα.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ λοιπόν, οι «Κηπουροί» Σωτήρης Βρεττός, Γιάννης Παναγιωτόπουλος και Μάκης Τσόκας ξεκινούν από αύριο γυρίσματα, ώστε από το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου να ομορφύνουν με την εκπομπή τους το… ξηρό τηλεοπτικό τοπίο!

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Οι τρεις που επιστρέφουν στο MEGA…