ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πρόταση – έκπληξη στη Δούκισσα Νομικού

Αυλαία ρίχνει αυτή την Κυριακή το «Dancing with the stars» μετά από μία πολύ πετυχημένη πορεία στους πίνακες τηλεθέασης. Ο τέταρτος κύκλος του talent show κατάφερε να κερδίσει τους τηλεθεατές και κάθε Κυριακή ο ΑΝΤ1 σημείωνε υψηλές τηλεθεάσεις.

 Ωστόσο θετικά είναι και τα σχόλια για τη Δούκισσα Νομικού που ανέλαβε για πρώτη φορά να «χορέψει» σε ένα τέτοιο πρόγραμμα, αλλά τελικά κέρδισε και αυτή τους τηλεθεατές. Λογικό λοιπόν στον ΑΝΤ1 να μην θέλουν να την… παροπλίσουν κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης σεζόν, αλλά να την χρησιμοποιήσουν και σε άλλο πρόγραμμά τους.

Μπορεί λοιπόν, μετά το πέρας του «Dancing with the stars» να μην βλέπουμε τη Δούκισσα μόνο στο «Όλα τρέλα», αλλά και σε άλλο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, τα στελέχη στο κανάλι του Αμαρουσίου σκέφτονται μήπως η παρουσιάστρια παίξει στις «Τρίχες», την καινούργια σειρά που ετοιμάζουν ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου. Μετά από αρκετές… περιπέτειες αποφασίστηκε να ετοιμαστεί το σκηνικό και μέσα στον Φεβρουάριο να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της καινούργιας κωμικής σειράς.

Αυτές τις μέρες λοιπόν θα οριστικοποιηθεί το κάστινγκ των ηθοποιών, ενώ μία πρόταση που έπεσε στο τραπέζι κατά τη διάρκεια σύσκεψης των στελεχών του σταθμού είναι μία από τις ηρωίδες της σειράς να υποδυθεί η Δούκισσα. Αν και κάποιοι είναι δισταχτικοί, ωστόσο δεν είναι αρνητικοί ώστε αν κι η ίδια συμφωνήσει να κάνει δοκιμαστικό και να δει αν μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποκριτικές απαιτήσεις του ρόλου.

Πάντως, αξίζει να αναφέρω ότι η Δούκισσα που απέδειξε ότι με σκληρή δουλειά μπορεί να παρουσιάσει πολύ καλά τα μεγάλα projects, όπως το «Dancing with the stars», από την ερχόμενη βδομάδα θα αποδεικνύει στη σκηνή του «Παλλάς» και τις υποκριτικές της ικανότητες, ερμηνεύοντας την «Ωραία Ελένη» στην παράσταση «Τρωικός πόλεμος» σε σκηνοθεσία της Σοφίας Σπυράτου. Επίσης θετικές είναι οι κριτικές και για την ερμηνεία της στην ταινία «Λιμουζίνα» του Νίκου Παναγιωτόπουλου, στην οποία υποδύεται μία γαλλιδούλα, την Κολέτ.

Οπότε, λογικό είναι κάποια από τα στελέχη του ΑΝΤ1 να θέλουν να την δοκιμάσουν και ως ηθοποιό στην καινούργια σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου που πρόκειται να βγει στον αέρα τον Μάρτιο. Η πρόταση-έκπληξη λοιπόν θα γίνει στη Δούκισσα, αλλά το θέμα είναι αν κι η ίδια αποφασίσει να το ρισκάρει και να… χορέψει διαφορετικά στο τηλεοπτικό τοπίο.

Γρηγόρης Μελάς