Αυτό είναι το εορταστικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1

Τι θα δούμε παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς;

OREO COOKIENG… με το πιο OREO TRIFLE!
Κυριακή 23 Δεκεμβρίου λίγο μετά τις 15:00

Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα είναι φέτος στον ΑΝΤ1! Γιορτάστε τα, παρέα με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και τα αγαπημένα σας μπισκότα OREO.  Η δημοφιλής σεφ, προσκαλεί στην κουζίνα της τους μικρούς της φίλους και όλοι μαζί ετοιμάζουν το πιο λαχταριστό χριστουγεννιάτικο TRIFLE με OREO. Μείνετε στον ΑΝΤ1 και απολαύστε το special X-mas edition, την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου λίγο μετά τις 15:00.

DANCING WITH THE STARS III Χορέψτε στον ρυθμό των αστεριών!
Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, στις 21:00

Το πιο χριστουγεννιάτικο DANCING WITH THE STARS που είδατε ποτέ, έρχεται στους δέκτες σας την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, στις 21:00 στον ΑΝΤ1. Οι αγαπημένοι celebrities, σας εύχονται καλές γιορτές και σας βάζουν στον ρυθμό των Χριστουγέννων. Σε αυτό το special Xmas live, οι διάσημοι διαγωνιζόμενοι ακολουθούν τις μελωδίες χριστουγεννιάτικων τραγουδιών και εκτελούν χορογραφίες από διάφορα είδη ballroom. Η σκηνή του DANCING WITH THE STARS γεμίζει ακόμα περισσότερο χορό και τραγούδι με τους συντελεστές του διάσημου musical “Fame” να σας ταξιδεύουν… ως το Broadway!

ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1
Δευτέρα 24, Πέμπτη 27 &Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου, 07:00-11:00

Ο Γιώργος Παπαδάκης και η ομάδα του, την εβδομάδα των Χριστουγέννων έρχονται στους δέκτες σας με την πιο γιορτινή διάθεση. Ξεχωριστοί καλεσμένοι, ενδιαφέροντα ρεπορτάζ και όπως πάντα έγκυρη ενημέρωση, από τις 07:00 έως τις 11:00.

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ… ΜΕ ΑΓΑΠΗ
Από 24- 28 Δεκεμβρίου στις 12:50

Η Μαρί Κυριακού σας εύχεται «Χρόνια Πολλά» και σας παρουσιάζει σημαντικές δράσεις αγάπης, προς τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου ενημερωθείτε για τα ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ. Την Τρίτη, ανήμερα των Χριστουγέννων η εκπομπή ταξιδεύει στην ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΔΡΑΜΑΣ και ανακαλύπτει τα υπέροχα γιορτινά δρώμενα. Την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου ανακαλύψτε μέσα από την εκπομπή, έναν ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ ΚΟΣΜΟ στο Citylink με κεντρική
μασκότ τον αγαπημένο ήρωα όλων των παιδιών, τον Μάικ Φασολάκη. Την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου γνωρίστε τον ΜΥΛΟ των ΞΩΤΙΚΩΝ, ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δρώμενο στα Τρίκαλα. Τέλος, την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου ενημερωθείτε για την παράσταση «Οι περιπέτειες του Μάικ», που πραγματοποιήθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό και ήταν αφιερωμένη στα παιδιά από τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ «Η ΑΓΚΑΛΙΑ».

FTHIS TV Follow the X-mas spirit!
Από 24- 28 Δεκεμβρίου στις 17:00

Τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου η Σταματίνα Τσιμτσιλή υποδέχεται την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και μαζί ετοιμάζουν λαχταριστές γιορτινές λιχουδιές. Ανήμερα των Χριστουγέννων, ο Κώστας Κόκλας και ο Κώστας Ευριπιώτης σας προσκαλούν να τους κάνετε follow και… να το γιορτάσετε. Την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου διασκεδάστε με τις μεγαλύτερες μουσικές επιτυχίες, παρέα με τον Γιώργο Γιαννιά. Την Πέμπτη 27 και Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου η γιορτινή διάθεση, όλα τα νέα από τη showbiz και οι λαμπεροί καλεσμένοι, σας περιμένουν στο FTHIS TV με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

LAST HOLIDAY  Κωμωδία αμερικάνικης παραγωγής του 2006
Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου στις 21:00

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Τζόρτζια, είναι μια ντροπαλή υπάλληλος ειδών μαγειρικής στη Νέα Ορλεάνη. Την ήρεμη ζωή της έρχεται να ταράξει η διάγνωση του γιατρού της, ο οποίος της ανακοινώνει πως πάσχει από μια ανίατη αρρώστια και της απομένουν μόνο 3 εβδομάδες ζωής! Μετά από αυτό, για την Τζόρτζια φτάνει η στιγμή να κάνει την ανατροπή. Έτσι, αποφασίζει να πραγματοποιήσει τις διακοπές που πάντα ονειρευόταν, ζώντας την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία. Με προορισμό λοιπόν την Τσεχία, ξεκινάει το ταξίδι της στην Ευρώπη…

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ουέιν Γουάνγκ
ΠΑΙΖΟΥΝ: Κουίν Λατίφα, Ελ Κουλ Τζέι, Τίμοθι Χάτον, Ζεράρ Ντεπαρντιέ
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ουέιν Γουάνγκ

ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΦΕΤΟΣ …και Χριστούγεννα με την Έλενα Παπαρίζου και τη Νατάσα Θεοδωρίδου!
Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου στις 23:30

Αυτά τα Χριστούγεννα είναι ΟΛΑ… τέλεια, αφού η Έλενα Παπαρίζου και η Νατάσα Θεοδωρίδου δίνουν τη δική τους γιορτινή νότα στον ΑΝΤ1! Τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου στις 00:15, ο Θέμος Αναστασιάδης μαζί με τον Βαγγέλη Περρή και τη Δούκισσα Νομικού, σας προσκαλούν με πολλή χαρά στην χριστουγεννιάτικη εκπομπή τους, που όπως πάντα θα τα έχει… ΟΛΑ!

ΑΝΟΔΟΣ STAGE: ONIRAMA – Μ. ΣΤΡΑΤΗΣ- SALATA LATINA Μουσικό πρόγραμμα
Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου στις 01:30

Οι «πρίγκιπες» της ελληνικής pop σκηνής σας υποδέχονται στο ΑΝΟΔΟΣ Stage για μια αξέχαστη νύχτα διασκέδασης! Οι ONIRAMA ερμηνεύουν αγαπημένα ελληνικά και ξένα τραγούδια και φυσικά τις δικές τους μεγάλες επιτυχίες. Μαζί τους, στη σκηνή και ο Μύρωνας Στρατής. Ο νεαρός ταλαντούχος καλλιτέχνης με τον σύγχρονο ήχο και τα μεγάλα hits θα δώσει τη δική του pop- rock πινελιά στο πρόγραμμα.

«20 ΧΡΟΝΙΑ ΦΟΙΒΟΣ» Συναυλία
Τρίτη 25 Δεκεμβρίου στις 22:30

Η μεγαλύτερη ελληνική συναυλία της χρονιάς έρχεται στην τηλεόραση του ΑΝΤ1! Μείνετε συντονισμένοι, διασκεδάστε με τις δημοφιλέστερες επιτυχίες των τελευταίων 20 χρόνων και απολαύστε τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες στο πιο ξεχωριστό μουσικό event!

Συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά: Δέσποινα Βανδή, Καίτη Γαρμπή, Άντζελα Δημητρίου, Πάνος Καλίδης, Θάνος Καλλίρης, Βασίλης Καρράς, Έλλη Κοκκίνου, Δημήτρης Κόκοτας, Κωνσταντίνα, Γιώργος Μαζωνάκης, Μαντώ, Νίνο, Θάνος Πετρέλης, Αντώνης Ρέμος, Διονύσης Σχοινάς, Tus.

Special DJ Set: Μιχάλης Τσαουσόπουλος.
Σκηνοθεσία: Φωκάς Ευαγγελινός
Σκηνογραφία / Κοστούμια: Εύα Νάθενα
Ενορχήστρωση: Λεωνίδας Τζίτζος
Χορογραφίες: Μαρία Λυραράκη

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ – ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ – ΤΑΜΤΑ
Τρίτη 25 Δεκεμβρίου στις 02:30

Ο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ φιλοξένησε τρία μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου και ο ΑΝΤ1 σας παρουσιάζει αυτή την ξεχωριστή μουσική συνεργασία. Ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Νατάσα Θεοδωρίδου, μαζί με την Τάμτα, συναντιούνται στο ίδιο stage και σας παρουσιάζουν το πιο κεφάτο μουσικό πρόγραμμα.

ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ Κάθε Βράδυ στον ΑΝΤ1… είναι γιορτή!
Τετάρτη 26, Πέμπτη 27 & Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου

Ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Πάνος Μουζουράκης και η Άση Μπήλιου, βγαίνουν Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο και… το γιορτάζουν. Μουσική, χορός, τραγούδι, αποκαλύψεις, εξομολογήσεις, αλλά και όλες οι αστρολογικές προβλέψεις για το 2013 παίζουν την εβδομάδα των Χριστουγέννων μόνο στον ΑΝΤ1.

ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΝΗ ~STARDUST~ Ξένη ταινία φαντασίας αμερικάνικης παραγωγής 2007
Σάββατο 29 Δεκεμβρίου στις 21:00

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο νεαρός Τριστάν, προσπαθώντας να κατακτήσει την καρδιά της όμορφης Βικτόρια, υπόσχεται ότι θα της χαρίσει ένα πεφταστέρι και ξεκινά ένα ταξίδι με αυτό το σκοπό. Όταν όμως βρίσκει το πεφταστέρι, ανακαλύπτει ότι αυτό είναι μια πανέμορφη κοπέλα, η Υβόν, την οποία και ερωτεύεται. Από εκείνη τη στιγμή, μια μεγάλη περιπέτεια αρχίζει, καθώς πολλοί είναι αυτοί που διεκδικούν την Υβόν. Ο Τριστάν θα έρθει αντιμέτωπος με μάγισσες, πειρατές και πρίγκιπες, στην προσπάθειά του να προστατέψει την αγαπημένη του.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μάθιου Βον
ΠΑΙΖΟΥΝ: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Κλερ Ντέινς, Μισέλ Φάιφερ, Ίαν ΜακΚέλεν, Τσάρλι Κοξ.

Βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Νιλ Γκάιμαν, η θεαματική αυτή υπερπαραγωγή σας διηγείται μια μαγική ιστορία αγάπης και σας ταξιδεύει σε έναν φανταστικό κόσμο. Από το λαμπερό cast ξεχωρίζουν: η Μισέλ Φάιφερ και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, που κλέβει την παράσταση σε έναν ρόλο έκπληξη.

ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΣΠΑΙΝΤΕΡΓΟΥΙΚ (THE SPIDERWICK CHRONICLES) Ταινία περιπέτειας και φαντασίας αμερικάνικης παραγωγής 2008
Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου στις 21:00

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η οικογένεια Γκρέις αφήνει τη Νέα Υόρκη για να εγκατασταθεί σε μια έπαυλη στην εξοχή. Σύντομα θ’ ανακαλύψουν ότι η ζωή εκεί δεν είναι τόσο γαλήνια όσο φαίνεται. Διάφορα ανεξήγητα περιστατικά αρχίζουν να συμβαίνουν και τα δύο παιδιά της οικογένειας αναλαμβάνουν να εξιχνιάσουν το μυστήριο. Έτσι ανακαλύπτουν ένα μυστηριώδες βιβλίο που τους οδηγεί σε έναν αθέατο κόσμο γεμάτο παράξενα πλάσματα…

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μαρκ Γουότερς 
ΠΑΙΖΟΥΝ: Φρέντι Χάιμορ, Μέρι-Λουίζ Πάρκερ, Νικ Νόλτε, Ντέιβιντ Στράθερν

Τι μπορεί να κρύβει άραγε μια έπαυλη; Με οδηγό τη φαντασία, η θεαματική αυτή περιπέτεια μας ξεναγεί σε ένα μαγικό κόσμο γεμάτο νεράιδες, ξωτικά και δράκους. Βασισμένη στην ομώνυμη σειρά βιβλίων που έγιναν best sellers, η ταινία είναι πλούσια σε οπτικά εφέ, αλλά και σε ονόματα: μεταξύ άλλων τη βραβευμένη με 1 ΕΜΜΥ και 2 Χρυσές Σφαίρες Μέρι-Λουίζ Πάρκερ («Weeds»), αλλά και τους μεγάλους ερμηνευτές Νικ Νόλτε («Ο πρίγκιπας της παλίρροιας»), Ντέιβιντ Στράθερν («Καληνύχτα και καλή τύχη») και Τζόαν Πλόουραϊτ («Μαγεμένος Απρίλης»).

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012 Συναυλία
Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου στις 23:00

Τον Σεπτέμβριο του 2012 ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έδωσε μια ακόμα πετυχημένη συναυλία στο Θέατρο Βράχων. Ο ΑΝΤ1 ήταν εκεί και σας την παρουσιάζει. Απολαύστε όλες τις μεγάλες, αγαπημένες επιτυχίες του καταξιωμένου Έλληνα μουσικού και διασκεδάστε με μια ξεχωριστή τηλεοπτική βραδιά.

ΑΝΟΔΟΣ STAGE : ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ Μουσικό πρόγραμμα
Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου στις 01:30

Ο Γιώργος Μαζωνάκης χάρισε μία συγκλονιστική βραδιά στους θαυμαστές του σε ένα ξέφρενο πάρτι που διοργάνωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός ΡΥΘΜΟΣ 9,49. Μέσα από τις τεράστιες επιτυχίες του έδωσε μία live παράσταση στο ΑΝΟΔΟΣ STAGE που μόνο ο καλλιτέχνης ξέρει να ευχαριστεί το κοινό του. Την παραμονή των Χριστουγέννων θα έχουμε και εμείς την ευκαιρία να διασκεδάσουμε με τον μοναδικό Γιώργο Μαζωνάκη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ – ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ  Μουσικό πρόγραμμα
Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου στις 03:30

Ο ΑΝΤ1 βρέθηκε για άλλη μία φορά στην καρδιά της μουσικής Αθήνας και σας παρουσιάζει μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της περσινής σεζόν. Ο Αντώνης Ρέμος, μετά από την τεράστια επιτυχία που γνώρισε με την παράσταση Night&Day στο Αθηνών Αρένα, την οποία παρακολούθησαν 130.000 θεατές, ενθουσίασε το κοινό παρουσιάζοντας ένα διαφορετικό προφίλ με συνοδοιπόρους τους ικανότατους Émigré.
Η τελευταία νύχτα στην ΑΡΕΝΑ με τον Αντώνη Ρέμο, θα σας μείνει αξέχαστη. Οι μεγαλύτερες μουσικές επιτυχίες, τα αγαπημένα σας τραγούδια και η βελούδινη φωνή του μεγάλου ερμηνευτή, θα σας μαγέψουν άλλη μια φόρα. Απολαύστε τον Αντώνη Ρέμο τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου στις 03:30 στον ΑΝΤ1 και γιορτάστε μαζί του μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

BEBE’S KIDS Μεταγλωττισμένη ταινία κινούμενων σχεδίων αμερικάνικης παραγωγής του 1992
Τρίτη 1η Ιανουαρίου στις 09:30

Ταινία κινουμένων σχεδίων για ενήλικες και παιδιά, βασισμένη στους χαρακτήρες που δημιούργησε ο εκλιπών κωμικός Ρόμπιν Χάρις. Ο πρωταγωνιστής Ρόμπιν βγαίνει το πρώτο του ραντεβού με μια όμορφη γυναίκα την Τζανίκα. Η γνωριμία όμως δεν θα εξελιχτεί όπως περίμενε γιατί η κοπέλα δεν πάει μόνη της στο ραντεβού, αλλά φέρνει μαζί της τον κακομαθημένο γιο της Λέων και τα τρία παιδιά μιας φίλης της, τα οποία είναι αγενή, αυθάδη, αντιπαθητικά και ανεξέλεγκτα. Όλοι μαζί παγαίνουν σε ένα θεαματικό πάρκο διασκέδασης και εκεί η κατάσταση βγαίνει εκτός έλεγχου…
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μπρους Σμιθ 

ΤΕΡΑΤΑ ΚΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ (MONSTERS VS ALIENS) Μεταγλωττισμένη Ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικάνικης παραγωγής 2009
Τρίτη 1η Ιανουαρίου στις 22:15

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ενώ η νεαρή Σούζαν ετοιμάζεται να παντρευτεί, τη χτυπά ένας μετεωρίτης και τη μεταμορφώνει σε κορίτσι… γίγαντα! Με το νέο όνομα ‘Γιγάντικα’, η Σούζαν μεταφέρεται σε μια μυστική κυβερνητική βάση όπου έχουν συγκεντρωθεί κι άλλα τέρατα σαν αυτή – το καθένα με τη δική του ιδιομορφία και προσωπικότητα. Όταν η Γη απειλείται από εχθρικούς εξωγήινους, ο Πρόεδρος συνειδητοποιεί ότι αυτά τα τέρατα είναι η μόνη ελπίδα σωτηρίας…

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κόνραντ Βέρνον, Ρομπ Λέτερμαν
Ακούγονται οι φωνές των: Γιώργου Πυρπασόπουλου, Δανάης Καλαχώρα, Γιώργου Πετρόχειλου, Λαέρτη Μαλκότση, Δημήτρη Μαρίζα κ.ά.

Οι ‘μάγοι’ της Dreamworks ανεβάζουν τον πήχη και μας παρουσιάζουν την πρώτη ταινία animation που γυρίστηκε σε 3D και είναι… τεραστίων διαστάσεων! Από τους δημιουργούς των «Μαδαγασκάρη» και «Shrek», έρχεται μια διασκεδαστική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας με πρωταγωνιστές μερικά αξιαγάπητα τέρατα που αναλαμβάνουν να σώσουν τον κόσμο από επικίνδυνους εξωγήινους!

ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΦΕΤΟΣ BEST OF ~ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ~
Τρίτη 1η Ιανουαρίου στις 00:15

Επειδή μια φορά δεν είναι αρκετή, έρχεται το BEST OF edition του ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΦΕΤΟΣ για να θυμηθούμε τις καλύτερες στιγμές της χρονιάς που πέρασε. ο Θέμος Αναστασιάδης μαζί με τον Βαγγέλη Περρή και τη Δούκισσα Νομικού σας προσκαλούν και σας προκαλούν να τα δείτε… ΟΛΑ και να γελάσετε ξανά με τα καλύτερα του 2012!