Συγκινήθηκε ο Γιάννης Σαββιδάκης: «Έχασα τον πατέρα μου πριν 12 μέρες»

Δείτε όσα αποκάλυψε ο Γιάννης Σαββιδάκης στο Happy Day

Ο νικητής του YFSF μοιράστηκε μια προσωπική του στιγμή με τους παρουσιαστές του Happy Day και με τους τηλεθεατές. Ο τραγουδιστής πριν από 12 μέρες έχασε τον αγαπημένο του πατέρα, έναν άνθρωπο «γενναίο, τίμιο και με πολύ υψηλό επίπεδο» όπως αποκάλυψε στην πρωινή εκπομπή του ALPHA.

Ο τραγουδιστής ήταν ήδη συγκινημένος από το βίντεο που είχε ετοιμάσει η εκπομπή στο οποίο αναφερόταν η περιπέτεια κατά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του που λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή του νεογέννητου αλλά και της συζύγου του και τότε αναφέρθηκε στην άσχημη στιγμή της απώλειας του πατέρα του.

«Όλη μου η οικογένεια. Έχασα τον πατέρα μου πριν δώδεκα μέρες και δε με πειράζει να το πω. Το λέω. Πολύ άσχημη στιγμή για μένα. Έφαγα μια κατακεφαλιά που δεν περίμενα. Ήταν άσχημα ο πατέρας μου. Τέλοσπάντων, πιστεύω ότι η οικογένεια είναι μια ενέργεια που σου δίνει όχι η δική σου η οικογένεια τόσο, όσο οι ρίζες, τα σημεία αναφοράς σου δίνουν ένα κύρος σαν άτομο και μία ισορροπία και όταν χάνεται ένας άνθρωπος, αρχίζεις και χρειάζεσαι ένα δεκανίκι. ¨οτι δηλαδή αρχίζεις και γέρνεις αριστερά δεξιά, χάνεις το αλφάδι σου, το ίσιο και γέρνεις. Εγώ νιώθω ότι γέρνω τώρα. Δηλαδή θα κάνω αρκετό καιρό να ισορροπήσω. Θέλω να πω όμως κάτι μου με κάνει και νιώθω όμορφα. Δηλαδή όταν ακολουθείται η φυσική ροή στην αποχώρηση από τη ζωή. Δηλαδή όταν φεύγουν οι μεγάλοι και τα παιδιά δε φεύγουν, δεν αρρωσταίνουν πατεράδες μικρών παιδιών και μανάδες μικρών παιδιών. Τι χειρότερο από το να χαθεί μια μάνα που έχει δυο μικρά παιδιά, τρία. Σκέψου τα παιδιά χωρίς τη φιγούρα αυτή. Όταν ακολουθείται η φυσική ροή το βιώνεις πιο άνετα και το ξεπερνάς.Ήταν ένας άνθρωπος γενναίος τίμιος και με πολύ υψηλό επίπεδο»

Δείτε το:

//www.youtube.com/embed/jGurqGK4g-0