Γιάννης Στάνκογλου: Η πρόταση για το Dancing και ο έρωτας με τη γυναίκα του

«Θεωρώ ότι η δουλειά μου είναι κάτι άλλο»

Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε στον Θανάση Πάτρα και την εκπομπή Τα λέμε… για την πρόταση που είχε από το DWTS, αλλά και τον έρωτα.

«Μου είχαν πει να πάω. Νομίζω δε μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο. Γιατί θεωρώ ότι η δουλειά μου είναι κάτι άλλο. Δηλαδή μου αρέσει να ασχολούμαι με το υποκριτικό κομμάτι. Δεν είναι να είμαι παρουσιαστής, εάν ήμουν παρουσιαστής μπορεί να το έκανα, που το έχω κάνει σε κάποιο ντοκιμαντέρ. Αλλά το να βγω να χορέψω, θα μου πεις για φιλανθρωπικό σκοπό… νομίζω δε μου ταιριάζει εμένα. Δηλαδή προτιμώ να πάω σε ένα κλαμπ και να χορέψω από το να χορεύω κάθε μέρα για τον κόσμο. Μου αρέσει να χορεύω, χορεύω όλους τους χορούς τους ελληνικούς» είπε ο ηθοποιός για το Dancing with the Stars.

Ο Γιάννης Στανκγλου μίλησε ακόμα για τον έρωτα του με τη γυναίκα του που κράτησε πέντε χρόνια, αλλά και μέχρι που έχει φτάσει παλιότερα για τον έρωτα του…

«Πάντα το ζούσα από μικρός θυμάμαι ότι είχα κοπέλα που ήταν στο Θεσσαλονίκη και έπαιρνα τον ΟΣΕ πήγαινα στη Θεσσαλονίκη και κοιμόμουν σε sleeping bag έξω από τον σταθμό.»

//www.youtube.com/embed/K3RVUgi_tEg