Ε. Παπαδοπούλου στην Τατιάνα: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και ο ρατσισμός που δέχτηκε στο σχολείο

"Βίωσα τον ρατσισμό επειδή γεννήθηκα στο Καζακστάν..."

Καλεσμένη στην σημερινή εκπομπή του Μίλα ήταν η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Η τραγουδίστρια μίλησε στην Τατιάνα για τα δύσκολα παιδικά χρόνια, τον ρατσισμό που δέχτηκε στο σχολείο αλλά και πως κατάφερε να γίνει αυτό που ονειρευόταν και να συνεργάζεται σήμερα με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Ακόμα, μίλησε για την συνεργασία της με τον Φοίβο που όπως είπε ήταν ένα όνειρο!

Η Ειρήνη ξενάγησε την κάμερα της εκπομπής στην γειτονιά που μεγάλωσε στο μενίδι και στο Γυμνάσιο που πήγαινε ενώ μαζί με την κολλητή της φίλη μοιράστηκε τις αναμνήσεις της από τότε. “Βίωσα τον ρατσισμό επειδή γεννήθηκα στο Καζακστάν”, εξομολογείται η τραγουδίστρια στην Τατιάνα. Οι συμμαθητές της την κορόιδευαν και την έλεγαν “μαύρη” ενώ δεν την έκαναν παρέα. Η κακή οικονομική κατάσταση της οικογένειάς της ήταν εμφανής και από τα ρούχα που φορούσε η Ειρήνη.

Μέσα από τις δυσκολίες όμως, όπως περιγράφει η ίδια, κατάφερε να αντεπεξέλθει και να ακολουθήσει το όνειρό της. Συνάντησε στην αρχή κακές κριτικές αλλά δεν την αποθάρρυναν.

Δες όλα όσα είπε η Ειρήνη στο Μίλα!

//www.youtube.com/embed/zJaCIglwqZ8

//www.youtube.com/embed/y-6T7fdb_DM