Το ευχαριστώ της Ελένης Μενεγάκη στον Βασίλη Καλλίδη για τη συνεργασία τους

«Ελπίζω στο ξεκίνημά μας ότι θα είσαι κι εσύ κοντά μας...»

Με την ολοκλήρωση της σημερινής συνταγής του Βασίλη Καλλίδη, η Ελένη πλησίασε στον μαγειρικό πάγκο της εκπομπής και φίλησε τον συνεργάτης της λέγοντας:

«Θέλω να σε ευχαριστήσω εκ μέρους όλων γιατί για άλλη μια χρονιά πραγματικά με τη δικιά σου συμβολή ενωθήκαμε για άλλη μια φορά καταπληκτικά μαζί και είχαμε ένα πολύ ευχάριστο αποτέλεσμα για τον κόσμο γιατί κυρίως είχαμε μια πολύ ωραία ευχάριστη διάθεση όλοι εδώ. Εσύ έβαλες το δικό σου κομμάτι. Μας είχες τουλάχιστον τις τρεις φορές τη βδομάδα που σε είχαμε εδώ χαρούμενους και καλοταϊσμένους. Και θέλω να σου πω μιας και φτάσαμε στο τέλος, να τα πούμε άλλη μια φορά, ότι αυτά που σου έχω πει κατά καιρούς μέσα στη χρονιά εννοείται ότι τα εννοώ 100% και ελπίζω στο ξεκίνημά μας που δεν ξέρω πότε θα είναι ότι θα είσαι κι εσύ κοντά μας»

Βασίλης Καλλίδης: «Θα είμαι βρε, τι περιμένετε να το πω στον αέρα; Αφού το ξερετε ότι θα είμαι»

Ελένη: «Δε θέλουμε να μας αφήσεις έτσι να μεινουμε κοκκαλιάρηδες»

Βασίλης Καλλίδης: «Παιδί μου τι λες, αστειεύεσαι»

Ελένη: «Λοιπόν αύριο, που κλείνουμε, τι μέρα είναι σήμερα, την Παρασκευή, πιστεύω θα είσαι εδώ. Δεν ξέρω αν θα έχουμε χρόνο και να μαγειρέψουμε, αλλά εμείς την παρέα σου θέλουμε. Και η Άση θα είναι, παρόλο που δεν ξέρουμε αν θα καταφέρει να πει θέμα, γιατί τελευταία μερα άλλα υπολογίζουμε άλλα βγάζουμε.»