Τζώνυ Καλημέρης:«» Εγώ θα έπρεπε να πω αν μπορεί να συνεχιστεί το «Δέστε τους» χωρίς τον Μουτσινά όχι η Καινούργιου»»

«To είδα το "The Voice" και το ζήλεψα! Όλοι θα ήθελαν να το έχουν»

 H κάμερα της εκπομπής «Μελέτησε το » συνάντησε τον Τζώνυ Καλημέρη στην παρουσίαση της νέας κωμικής σειράς του Λάκη Λαζόπουλου «Δια ταύτα»! 

Ο Τζώνης Καλημέρης γύρισε λίγο το χρόνο πίσω και μίλησε για τον Λάκη Λαζόπουλο, » Σήμερα συνειδητοποίησε ότι με τον Λάκη συνεργαζόμαστε επί 25 χρόνια. Ξεκίνησε η συνεργασία με μια θεατρική παράσταση το 1989-90 που λεγόταν, » Ήταν ένα μικρό καράβι». Πήγα είδα την παράσταση και μετά βρήκα το Λάκη στα καμαρίνια και του λέω γιατί δεν παίρνουμε το καράβι να το πάμε στην τηλεόραση και να κάνουμε 4 ημίωρα επεισόδια, 6 θα κάνουμε μου απάντησε»

Για τις δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου πως το «Δέστε τους» μπορεί να συνεχιστεί ακόμα και αν φύγει ο Νίκος Μουτσινάς είπε, » Αυτό θα έπρεπε να πω εγώ δεν θα μπορούσε να το πει η Κατερίνα Καινούργιου. Είναι μια κουβέντα εσωτερική του καναλιού. Δεν έχουμε εξετάσει το ενδεχόμενο  για να είμαι ειλικρινής και παρακαλώ για να μην αδικήσω την Κατερίνα την αγαπώ πολύ…Δεν έχουμε κάνει την κουβέντα αυτή, τι θα γίνει αν φύγει ο Νίκος. Όταν ο Νίκος μας πει ότι θέλει να φύγει αν θέλει να φύγει, τότε θα το συζητήσουμε»

Πως βλέπει την συνεργασία της Καραβάτου με την Σπυροπούλου, » Εγώ είμαι τεχνοκράτης  και κάνω την τηλεόραση από τη θέση του τεχνοκράτη. Σε επίπεδο κουτσομπολιού και προσωπικών δεν μπορώ να μπω. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι το «Μες στην καλή χαρά» σκίζει και το δείχνουν τα νούμερα.» 

Πως του φάνηκε το «The Voice», » To είδα, το ζήλεψα είναι πάρα πολύ καλή παραγωγή, είναι εξαιρετική η επιτροπή! Είναι ένα πρόγραμμα που όλοι θα ήθελαν να έχουν»

Για την Ελεονώρα είπε, » Εγώ θα την κρατούσα το πρωί. Πρωινή Μελέτη»

Δείτε όσα είπε: