Το καρφί του Γιώργου Λιάγκα για τον Πέτρο Κωστόπουλο

«Άλλοι βγαίνουν και λένε ότι είμαι ο καλύτερος παρουσιαστής»... Δείτε το βίντεο!

«Σήμερα θα σας δηλώσω ότι δεν θα αποχωρήσω από την εκπομπή, θα μείνω εδώ. Βγήκα χθες και είπα ότι θεωρώ ότι δεν είμαι καλός παρουσιαστής. Αυτό είναι μια αυτοκριτική. Αντί να μου πείτε μπράβο…», είπε ο Γιώργος Λιάγκας στους συνεργάτες του, ως απάντηση στα πειράγματά τους ότι είναι «Βασιλάκης Καΐλας».

Ο Γιώργος όμως, συνέχισε και για δεύτερη φορά τις τελευταίες μέρες, πέταξε το καρφί του για τον Πέτρο Κωστόπουλο: «Άλλοι βγαίνουν και λένε ότι «είμαι ο καλύτερος παρουσιαστής». Εγώ βγαίνω και λέω ότι «είμαι ο χειρότερος». Κρίνετε το ίδιο κάποιον που λέει ότι είμαι ο καλύτερος με κάποιον που λέει ότι είμαι ο χειρότερος»;

Αυτό που προφανώς έχει ενοχλήσει τον Γιώργο Λιάγκα είναι η παρακάτω δήλωση που έκανε ο Πέτρος Κωστόπουλος στο περιοδικό YOU στις αρχές Δεκεμβρίου: «Το ποιος κάνει καλύτερες συνεντεύξεις στην ελληνική τηλεόραση δεν θα το συζητήσω. Αυτός είναι ένας και το λέω με «καβάλημα»: Εγώ. Το ποιος είναι καλύτερος παρουσιαστής το πρωί, αυτός μπορεί να είναι και ο Λιάγκας. Αυτό είναι θέμα γούστου. Αλλά έχω μια ιστορία 400 ατόμων στο ‘’Βράδυ’’ που ήταν θέμα συζήτησης την επόμενη μέρα στα κανάλια. Το βράδυ ο Λιάγκας μπορεί να δείξει ένα άλλο πρόσωπο αλλά κι εγώ το μεσημέρι είμαι χειρότερος από το βράδυ».