Πρεμιέρα για τη ΝΕΡΙΤ – Δείτε πως σταμάτησε να εκπέμπει το σήμα της ΔΤ

Στις 6 ακριβώς άλλαξε το λογότυπο της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Με την εκπομπή «Στο δρόμο για τη Eurovision 2014» για τα τραγούδια που συμμετέχουν στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision φέτος, και συγκεκριμένα εκείνα του δεύτερου ημιτελικού που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη σταμάτησε να εκπέμπει ο μεταβατικός φορέας της Δημόσιας Τηλεόρασης και ξεκίνησε η ΝΕΡΙΤ.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης έχοντας παρουσιάσει όλες τις συμμετοχές του β' ημιτελικού έκλεισε την περίπου μιάμισης ώρας εκπομπή στέλνοντας «καλή επιτυχία» στην συμμετοχή του Rise Up με τους Freaky Fortune και τον Risky Kidd. 

Αμέσως μετά του τίτλους τέλους, η αντίστροφη μέτρηση στο ρολόϊ μηδένισε και οι οι τηλεθεατές παρακολούθησαν στις οθόνες τους το νέο λογότυπο της ΝΕΡΙΤ να παίρνει μορφή, με την ένδειξη… «Κάτι νέο ξεκινά» και ειδήσεις σε τίτλους από το πρώτο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΡΙΤ με την Αντριάννα Παρασκευοπούλου.
Περίπου 11 μήνες μετά το «μαύρο» στην ΕΡΤ ο νέος δημόσιος τηλεοπτικός φορέας κάνει πρεμιέρα…χωρίς προς το παρόν να έχουν αλλάξει και πολλά, αφού τη ΝΕΡΙΤ τουλάχιστον σε πρώτη φάση, στελεχώνουν εκείνοι που δούλευαν στην ΕΡΤ και στη συνέχεια υπέγραψαν δίμηνες συμβάσεις με την Δημόσια Τηλεόραση.

Δείτε την αλλαγή  από ΔΤ σε ΝΕΡΙΤ:

//www.youtube.com/embed/ystKwCpDaic