Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη με αφορμή την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ποιον κοροϊδεύουν; Μας δουλεύουνε»;

«Το θράσος περίσσιο και η προσωπική τους ηθική είναι τέτοια που μας κοροϊδεύουν στα μούτρα»!

Για το αν θα είναι ενδιαφέρουσα η βραδινή εκπομπή του Νίκου Μουτσινά όταν και αν καλέσει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συζητούσαν στο «Μελέτησέ το», όταν η Ελεονώρα Μελέτη ξέσπασε και μίλησε έξω από τα δόντια.

«Ο Νίκος δεν θα μπορέσει να είναι ο Νίκος που ξέρουμε όλοι, σε περίπτωση που πάει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην εκπομπή του», είπε η Ελεονώρα αρχικά.

Στη συνέχεια, όταν οι συνεργάτες της ανέφεραν ότι η παρουσιάστρια του ALPHA έχει μέσα της τον αέρα της ντίβας, η Ελεονώρα σχολίασε χαρακτηριστικά: «Και άλλα πράγματα πρέπει να έχεις μέσα σου»!

«Εγώ πλέον έχω αρχίσει και ενοχλούμαι πάρα πολύ από όλη αυτόν τον δηθενισμό που μας πιάνει όλους. Κάποια πράγματα με ενοχλούν γιατί με κάνουν να νιώθω ηλίθια. θα μπορούσα να τα πω, αλλά δεν το έχω πάρει ακόμα απόφαση γιατί δεν με αφορά.», τόνισε η δημοσιογράφος

Καταλήγοντας στους παρουσιαστές του Μες Στην Καλή Χαρά, η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε ανοιχτά: «Η Κατερίνα Καραβάτου έκανε μια επιλόγη και καλά έκανε. Τη στηρίζει με πάρα πολύ καλό τρόπο και πολύ δυναμικά και με αξιοπρέπεια κάτω από τις συνθήκες τις οποίες δουλεύει. Τις οποίες συνθήκες ο κόσμος δεν τις γνωρίζει, γιατί ο κόσμος κοροϊδεύεται! Εξαπατάται! Δεν νιώθουν οι άνθρωποι ότι υπάρχουν 4 – 5 τύποι και τύπισσες που υποτιμούν τη νοημοσύνη τους; Έχω υπάρξει μάρτυρας σε συνεντεύξεις δηλώσεις και παιχνίδια τηλεοπτικά που στήνονται που πραγματικά νιώθω ότι με θεωρούν ηλίθια! Ποιον κοροϊδεύουν; Μας δουλεύουνε; Το θράσος περίσσιο και η προσωπική τους ηθική είναι τέτοια που μας κοροϊδεύουν στα μούτρα»! 

//www.youtube.com/embed/nDVuu8Qy7GQ

Διαβάστε ακόμα:

Λιάγκας κατά Σπυροπούλου: «Φτώχεια, πείνα, εξαθλίωση»!