Βελτιώνεται σταθερά η υγεία του Σταμάτη Μαλέλη

Σύντομα, ενδεχομένως, θα βγει και από την εντατική.

Στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών βρίσκεται από χθες το μεσημέρι -μετά τη μεταφορά του από τον Ερυθρό Σταυρό- ο Σταμάτης Μαλέλης και τα πρώτα σημάδια αισιοδοξίας άρχισαν να φαίνονται. Ο Σταμάτης Μαλέλης, παραμένει από τη Δευτέρα στην εντατική σε καταστολή μετά από έμφραγμα του μυοκαρδίου που υπέστη νωρίς το πρωί της ίδιας μέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες του zappIT, η υγεία του Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Star βελτιώνεται σταδιακά και οι γιατροί αισιοδοξούν πώς σύντομα, ενδεχομένως να μπορέσει να βγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Στη χθεσινή επικοινωνία του zappIT με την κόρη του Στάματη Μαλέλη, η Δέσποινα Μαλέλη ανέφερε: «Οι γιατροί μας είπαν ότι 48 ώρες μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο θα γνωρίζουν πως θα εξελιχθεί η υγεία του. Είμαι στο πλευρό του μαζί με τη μαμά μου και περιμένουμε με αγωνία».

Στο πλευρό του Σταμάτη Μαλέλη και η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων του Star, Λόλα Νταϊφά, η οποία δήλωσε χθες στο zappIT: «Ο Σταμάτης Μαλέλης παραμένει σε καταστολή στην εντατική. Οι γιατροί δεν γνωρίζουν κάτι περισσότερο, καθώς περιμένουν να συνέλθει πρώτα, αφού βγει από την καταστολή».

Οι επόμενες ώρες αναμένεται να είναι καθοριστικές για την εξέλιξη της υγείας του.

Διαβάστε ακόμα:

Σταθερή η κατάσταση της υγείας του Σταμάτη Μαλέλη – Παραμένει στην εντατική

Σταμάτης Μαλέλης: «Το lifestyle στο δελτίο του Star θα πεθάνει»

Μαλέλης: Η εξομολόγηση του στην Τατιάνα: “Πάθαινα κρίσεις πανικού και είχα τάσεις αυτοκτονίας”

Μαλέλης προς Μεσημεριανή Μελέτη: «Δεν θέλω να ξαναδώ lifestyle τη Χρυσή Αυγή! Αυτά είναι κομμένα, δε θα ξαναγίνουν»