Ποιος Οσκαρικός ηθοποιός θα κάνει γκεστ στο Νόμος και Τάξη: Ειδική Ομάδα;

Ο ίδιος δήλωσε πως δέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόταση...

O βραβευμένος με Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα, Τζέρεμι Άιρονς, επιστρέφει με μια ακόμα γκεστ εμφάνιση στην αστυνομική σειρά «Νόμος και Τάξη: Ειδική Ομάδα».

Στο 20ο επεισόδιο του 12ου κύκλου, που θα προβληθεί την Πέμπτη 6 Μαρτίου στις 00:30, η Μπένσον με τον Στάμπλερ ερευνούν το αποτρόπαιο έγκλημα βιασμού και φόνου ενός νεαρού κοριτσιού. Αρχικά το έγκλημα φαίνεται ξεκάθαρο με τη λίστα των υπόπτων να είναι αρκετά περιορισμένη. Οι δύο ντετέκτιβ ζητούν τη βοήθεια του σεξοψυχοθεραπευτή, Δρ. Τζάκσον, που είχαν γνωρίσει σε μια πρόσφατη υπόθεση, ο οποίος όμως τους προσφέρει μία διαφορετική οπτική του εγκλήματος, καθώς τους επισημαίνει πως το γεγονός ότι πρόκειται για βιασμό δεν σημαίνει απαραίτητα πως ο δράστης είναι γένους αρσενικού…

Ο Τζέρεμι Άιρονς δήλωσε πως δέχτηκε με χαρά την πρόταση για μια γκεστ εμφάνιση στο «Νόμος και Τάξη: Ειδική Ομάδα» μιας και ο ίδιος αλλά και πολλοί φίλοι του είναι μεγάλοι θαυμαστές της σειράς.
«Νομίζω ότι είχε ιδιαίτερο στυλ η ιστορία και μου θύμισε τα αστυνομικά μυθιστορήματα, που έχουν έντονη δράση και όλοι έχουμε απολαύσει κάποια στιγμή. Γενικά, μου αρέσει ο τρόπος, που παρουσιάζουν τις υποθέσεις και ο τρόπος, που γυρίζονται».

Για τον ρόλο του Δρ.Τζάκσον, δήλωσε: «Μου αρέσει να υποδύομαι αινιγματικούς χαρακτήρες, που δεν είναι απαραίτητα αυτοί που δείχνουν. Μου αρέσει να υποδύομαι ανθρώπους, που ζουν εκτός ορίων, το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον. Προσπαθώ πάντα να κάνω ρόλους, που δεν είναι αναμενόμενοι. Για αυτό και μου άρεσε η πολυπλοκότητα του χαρακτήρα του Δρ. Τζάκσον. Είναι πολυδιάστατος ρόλος και αυτό δεν το βρίσκεις εύκολα. Είναι ένα μυστήριο, βασικά ένας καλός άνθρωπος, που όμως έδωσε τις μάχες του στη ζωή. Ακόμα και αν υπάρχουν πράγματα στον χαρακτήρα του, που δεν θα αρέσουν στο κοινό, σίγουρα θα συμπάσχουν μαζί του».