Τα Κίτρινα Ποδήλατα κάλεσαν την Ντόρα Μπακογιάννη στη συναυλία τους!

Πώς αντέδρασε η βουλευτής;

Καλεσμένη στην πρωινή Ενημέρωση του Alpha με τον Σπύρο Χαριτάτο η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε για της επερχόμενες εκλογές και το πολιτικό σκηνικό. Λίγο πριν το τέλος της εκπομπής στην κουβέντα προστέθηκαν ο Γιώργος και ο Αλέξανδρος Παντελιάς ή αλλιώς το γνωστό συγκρότημα Κίτρινα Ποδήλατα που μέσα από τα ανθρωποκεντρικά και δυναμικά τους τραγούδια έχουν κερδίσει τη νεολαία. Μιλώντας για το τραγούδι τους «Θα πάρω φόρα» και τους λόγους που τους οδήγησαν το 2008 να γράψουν τους στίχους του, το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκονταν οι νέοι άνθρωποι. 

Μπαίνοντας σε κουβέντα με την βουλευτή ο Γιώργος Παντελιάς την προσκάλεσε να πάει σε κάποια συναυλία τους «πιστεύω είναι από τα βήματα που πρέπει να γίνουν από ανθρώπους της πολιτικής. Μια συναυλία πλέον έχει μια άλλη λογική. Δεν είναι μόνο να πάω σε ένα μέρος και να ξεδώσω. Συντονίζονται άνθρωποι που νιώθουν μια μοναξιά στην καθημερινότητά τους και επιβεβαιώνονται ότι δεν είναι μόνοι τους σε αυτό που νιώθουν.»

Η βουλευτής, αν και ήταν θετική, είχε τις δεύτερες σκέψεις τις…«Το θέμα είναι φαντάζεστε να μπει η Ντόρα μέσα στη συναυλία, τι «ουυυ» έχω να φάω;»

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν: