Πάμε Πακέτο: Το μυστικό της έμεινε κρυφό για 50 χρόνια!

Απόψε, στις 21:00, το «Πάμε Πακέτο» και η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας προσκαλούν να ζήσουμε μαζί δύο ιστορίες που δεν θα αφήσουν κανένα ασυγκίνητο.

Παραλήπτης του πρώτου πακέτου είναι ο σεναριογράφος και ηθοποιός Παναγιώτης Καποδίστριας. Μέχρι σήμερα, ο Παναγιώτης μας έχει δείξει μόνο την κωμική πλευρά του. Με αφορμή το ιδιαίτερο πακέτο που λαμβάνει μέσω της εκπομπής, ανοίγει την καρδιά του και μιλάει για τα εμπόδια που συνάντησε στην καριέρα του και για τους ανθρώπους που τον πρόδωσαν. Γιατί ξεσπάει σε κλάματα όταν αντικρίζει τους αποστολείς; Τι έχει συμβεί μεταξύ τους;

Το άνοιγμα του δεύτερου πακέτου θα αποκαλύψει μια ιστορία υιοθεσίας που θα μπορούσε να αποτελέσει σενάριο ταινίας. Ο 50χρονος Γιώργος θεωρεί ότι έφτασε η στιγμή να μάθει την αλήθεια για την υιοθεσία του. Παρόλο που γνώριζε από μικρός για αυτήν, μόλις πριν τέσσερις μήνες βρέθηκε αντιμέτωπος με την πράξη υιοθεσίας του και το όνομα της βιολογικής του μητέρας. Όλα αυτά τα χρόνια, είχε πλάσει ένα σενάριο στο μυαλό του για εκείνη και για τους λόγους που την ανάγκασαν να τον αποχωριστεί. Κατά ένα περίεργο τρόπο, αυτό το σενάριο θα επιβεβαιωθεί κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Ποια είναι, λοιπόν, η τραγική ιστορία της βιολογικής μητέρας του; Γιατί εγκαταλείφθηκε από τον σύντροφό της τρεις φορές; Πώς ήταν η μέρα που αναγκάστηκε να αποχωριστεί το παιδί της και τι ρόλο διαδραμάτισε αυτή η απόφαση στην εξέλιξη της ζωής της; Πώς κράτησε κρυφό αυτό το μυστικό για 50 χρόνια; Μια ιστορία που θα μας συγκινήσει.

Διαβάστε ακόμα:

Πάμε Πακέτο: Η είδηση που πριν 34 χρόνια σόκαρε την οικογένεια χτες έφερε χαρά