Με χειροπέδες στα δικαστήρια ο Μιχάλης Λιάπης – «Ήθελα να φορτίσω την μπαταρία» !

- Ο Μιχάλης Λιάπης συνελήφθη γιατι οδηγούσε με πλαστές πινακίδες χωρίς δίπλωμα και με ανασφάλιστο αυτοκίνητο - Όλη η δήλωση του πρώην υπουργού με το πολυτελές τζιπ - Τι είπε στους άνδρες της ΔΙΑΣ όταν τον συνέλαβαν!

– Κινητό … έγκλημα ήταν το υπερπολυτελές αυτοκίνητο του
– Ο πρώην υπουργός της ΝΔ συνελήφθη στην λεωφόρο Αρτέμιδος
– Ο Μιχάλης Λιάπης ως υπουργός Μεταφορών είχε κόψει κλήση στον τότε Νομάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη γιατί δεν φορούσε κράνος
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ

«Εσφαλα και πρέπει να πληρώσω το τίμημα της απερισκεψίας μου. Ανθρώπινα τα λάθη το ομολογώ. Δεν κυκλοφόρησα ποτέ με πλαστές πινακίδες. Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα. Το έκανα για να γεμίσω τις μπαταρίες. Εκανα λάθος», είπε βγαίνοντας από την Τροχαία Αγίας Παρασκευής ο πρώην υπουργός Μιχάλης Λιάπης προκειμένου να οδηγηθεί στα δικαστήρια.

Ο Μιχάλης Λιάπης, κυκλοφορούσε με ανασφάλιστο τζίπ με πλαστές πινακίδες και χωρίς δίπλωμα συνελήφθη το μεσημέρι να οδηγεί στην Λεωφόρο Αρτέμιδας από άνδρες της ΔΙΑΣ και οδηγήθηκε στην Τροχαία Αγίας Παρασκευής.

Ο κ. Λιάπης οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων αφού αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της πλαστογραφίας, ψευδούς βεβαίωσης και ανασφάλιστου οχήματος. Επίσης του επιβλήθηκε ήδη 500 ευρώ πρόστιμο.

Ο Μιχάλης Λιάπης οδηγούσε το πολυτελές τζιπ του όταν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ τον σταμάτησαν στην λεωφόρο Αρτέμιδας γιατί είχε παραβιάσει το stop!

Ο Μιχάλης Λιάπης, πρώην υπουργός Μεταφορών και πρώην βουλευτής της ΝΔ, και ανηψιός του Κωνσταντίνου Καραμανλή, δυσανασχέτησε και στον σχετικό έλεγχο αποδείχθηκε ότι το πολυτελές τζιπ είχε πλαστές πινακίδες με το ίδιο νούμερο, μόνο που τις γνήσιες τις είχε καταθέσει στην εφορία προκειμένου να μην πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας αλλά και τον φόρο πολυτελείας. 

Δείτε το βίντεο!