Ποια ιδιαίτερη συνάντηση θα δούμε στο Μες Στην Καλή Χαρά αυτή την Κυριακή;

Τα Σαββατοκύριακα μας στις 10:00, η Κατερίνα Καραβάτου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Παύλος Σταματόπουλος, o Ευθύμης Ζησάκης αναλαμβάνουν δράση για να κάνουν πιο χαρούμενες και ανέμελες τις δύο καλύτερες ημέρες της εβδομάδας.

Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου η Ευδοκία Ρουμελιώτη επισκέπτεται ένα μέρος πολύ αγαπημένο για εκείνη και τη μητέρα της, μαζί με την Κατερίνα Καραβάτου.
H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συναντά την Διονυσία Χατζηαντωνίου που προχώρησε σε διπλή μαστεκτομή, προκειμένου να αποφύγει τις πιθανότητες να εμφανίσει καρκίνο του μαστού.
Ακόμα, η Τζόυς Ευείδη, που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε», σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη μιλά για τη ζωή της, το επάγγελμα του ηθοποιού και την φιλοζωική της δράση.
Τέλος, ο Χρήστος Μενιδιάτης μας μιλά για την οικογένειά του, τη ζωή του και τραγουδά αγαπημένες του επιτυχίες.

Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου ο Κρατερός Κατσούλης, η Ματθίλδη Μαγγίρα, ο Γιάννης Αγγελάκης και ο Προκόπης Πολίτης, οι ηθοποιοί της μουσικής σατυρικής παράστασης «Ενσκύλον Εντέχνως», μας αναλύουν με πολύ χιούμορ τον διχασμό των Ελλήνων ανάμεσα στο λαϊκό και το ποιοτικό και ερμηνεύουν λατρεμένες ελληνικές επιτυχίες.
Ο Σωκράτης Αλαφούζος, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Καλώς ήρθατε Ντετέκτιβ Πουαρό» μοιράζεται μαζί μας στιγμές από τη συνεργασία του με τον Χρήστο Φερεντίνο, μας μιλά για τη ζωή του, την κόρη του και τα σχέδιά του.
Τέλος, ο Γενικός Διευθυντής Τηλεόρασης του Alpha, Τζώνης Καλημέρης σχολιάζει την φετινή τηλεοπτική σεζόν και μας δίνει μια γεύση από τις νέες εκπομπές που ετοιμάζει o Alpha.

Διαβάστε ακόμα:

Η Γερμανού ξανάρχεται με την Βάνα Μπάρμπα