Δούκισσα Νομικού: «Στο Dancing κοίταζα συνέχεια τον Γιάννη Λάτσιο και…»

«Δεν θα έβαφα τα μαλλιά μου μαύρα για να μη μοιάζω στην Ζέτα...»

Στο περιοδικό ΕΓΩ και την Κατερίνα Μανανεδάκη μιλάει η Δούκισσα Νομικού, με σημαντικό κομμάτι της συνέντευξης να αναφέρεται στην παρουσιάση του Dancing With The Stars και όλα όσα έχουν γραφτεί γι’ αυτό.

Ήταν έτσι όπως το φανταζόσουν ή το φοβόσουν;

Είμαι ευχαριστημένη, αλλά πολύ περισσότερο ευτυχισμένη. Δεν το φοβήθηκα -ο φόβος ήταν το μόνο συναίσθημα που δεν ένιωσα. Ίσως είχα άγνοια κινδύνου.

Έχεις δηλώσει πως ο Γιάννης Λάτσιος σε έχει βοηθήσει πολύ στα τηλεοπτικά σου βήματα…

Για μένα είναι μεγάλη σιγουριά που ο Γιάννης Λάτσιος είναι δίπλα μου κάθε Κυριακή. Πίστευα ότι το άγχος μου θα ήταν μεγαλύτερο όταν θα τον είχα απέναντί μου, γιατί είναι ο άνθρωπος που με επέλεξε να είμαι εκεί. Τελικά όμως κατάλαβα ότι το βλέμμα του μου δίνει κουράγιο και δύναμη. Ειδικά στην αρχή, τον κοίταζα συνέχεια και περίμενα να μου γνέψει ότι όλα είναι καλά. Βέβαια, όλοι οι κριτές με έχουν αγκαλιάσει και τους ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό.

Έγιναν πολλές συγκρίσεις ανάμεσα σε σένα και τη Ζέτα Μακρυπούλια…

Νομίζω ότι όλο αυτό το θέμα περί σύγκρισης «ξεθύμανε». Δεν θα έβαφα τα μαλλιά μου μαύρα ούτε θα έβαζα καφέ φακούς επαφής. Το κανάλι με επέλεξε έτσι όπως είμαι, δεν θέλησε να με αλλάξει και φυσικά ούτε εγώ το θέλω.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Θάνος Καληώρας αποχώρησε από το 6ο LIVE του Dancing With The Stars!