Τατιάνα Στεφανίδου: “Δεν μου έμεινε ποτέ χρόνος να καβαλήσω το καλάμι”

Η Τατιάνα δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις αλλά όταν το κάνει μιλάει με απόλυτη ειλικρίνεια για όλα!

Χαλαρή, ευδιάθετη και με ένα τεράστιο χαμόγελο, άνοιξε την καρδιά της στο περιοδικό Hello και τον Γιώργο Μιχαλόπουλο. Η ζωή της με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο έρωτας με τα παιδιά της, οι εύκολες και οι δύσκολες στιγμές της καριέρας της αλλά και το επαγγελματικό της μέλλον στο διαδίκτυο ήταν μόνο μερικά από τα ενδιαφέροντα που συζήτησαν. Φυσικά, η Τατιάνα αποκάλυψε κάποια από τα μυστικά ομορφιά της ποζάροντας με άνεση στον φωτογραφικό φακό του Χάρη Χριστόπουλου.

Τι μπορεί να σας χαλαρώσει στο τέλος μιας κουραστικής ημέρας;

Όταν επιστρέφω στο σπίτι αυτό που με χαλαρώνει είναι τα παιδιά μου. Τα νέα τους, η αγκαλιά τους, το χαμόγελό τους. Βέβαια καμιά φορά έρχομαι αντιμέτωπη με τις σχολικές υποχρεώσεις και αντί να χαλαρώσω τσιτώνω. Είναι μία πιεστική διαδικασία που φέρνει τριβές και ιδιαίτερα μετά την κούραση της ημέρας. Πάντως αυτό που κάνουμε κάθε βράδυ είναι να φάμε όλοι μαζί εκτός βέβαια από τη μικρή μας, τη Λυδία, που συνήθως κοιμάται νωρίς.
Καταφέρνετε με τον Νίκο Ευαγγελάτο να μην περνάτε τα προβλήματα της δουλειάς σας στο σπίτι;

Δεν είναι εύκολο και δεν το κατορθώνουμε πάντα. Επειδή είμαστε στην ίδια δουλειά και έχουμε κοινό στόχο και επίτευγμα το internet, αναπόφευκτα συζητάμε πολλά πράγματα στο σπίτι. Βοηθάμε ο ένας τον άλλο και πολλές φορές μας αποσυμπιέζει το να συζητάμε τα προβλήματα της δουλειάς. Όταν πάλι νιώθουμε από ένστικτο ότι είμαστε πολύ φορτισμένοι και αυτό μπορεί να φέρει ρήξη και ένταση, τότε επιλέγουμε να μην συνεχίσουμε τη συζήτηση.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε φώτο στο TLIFE