«Ήμουν από τα παιδιά που έριχναν στον κάδο! Περπατούσα και έτρωγα καρπαζιές»!

O Άρης Πλασκασοβίτης αποκαλύπτει τις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές που βίωσε πριν από μερικά χρόνια...

Για πρώτη φορά, ο Άρης Πλασκασοβίτης, μιλώντας στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Γιάννη Βίτσα, περιγράφει τα εξαιρετικά δύσκολα χρόνια που βίωσε στην παιδική του ηλικία, όταν δεχόταν στο σχολείο σκληρό bullying.

«Ξεκίνησα ψυχανάλυση από τα παιδικά μου χρόνια. Είχα διάσπαση προσοχής, ήμουν δυσλεκτικός και τραύλιζα πάρα πολύ. Δεν μπορούσα να μιλήσω. Οι συμμαθητές μου με κορόιδευαν πολύ. Στην ηλικία των δέκα ετών ξεκίνησα παιδοψυχανάλυση.

Μέχρι και το γυμνάσιο είχα πολλά προβλήματα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ μια μέρα που η καθηγήτρια με έβαλε να διαβάσω κείμενο στη γλώσσα. Θυμάμαι, όποτε ερχόταν η σειρά μου, αισθανόμουν ότι με πήγαιναν για σφαγή. Κολλούσα στα σύμφωνα πολύ. Εννοείται ότι τα υπόλοιπα παιδιά γελούσαν και κορόιδευαν.

Εκείνη την περίοδο ήμουν κλεισμένος στον εαυτό μου. Δεν μιλούσα ούτε καν στη μαμά ή στον μπαμπά μου. Έκανα ψυχανάλυση, γιατί δεχόμουν πολύ σκληρό bullying στο σχολείο μέχρι και την Γ΄ γυμνασίου.

Ήμουν από τα παιδιά που έριχναν στον κάδο. Περπατούσα και έτρωγα καρπαζιές. Αυτό που με έσωσε ήταν η μουσική. Κλεινόμουν στο δωμάτιό μου το βράδυ και διάβαζα, τραγουδούσα ή έπαιζα πιάνο».

Διαβάστε ακόμα:

«Στενοχωριέται η μαμά μου και η γιαγιά μου που γράφουν ότι είμαι gay»