Αλλάζει χέρια η θέση του γενικού διευθυντή ειδήσεων στον ΑΝΤ1!

Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για περαιτέρω ανάπτυξη του ειδησεογραφικού του τομέα, ο ANT1 ανακοινώνει τη νέα οργανωτική δομή της Διεύθυνσης Ειδήσεων και Ενημέρωσης του σταθμού.

Ο Βασίλης Πελέκης, αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ANT1. Από τη νέα του θέση, με την συνδρομή του Διευθυντή Ειδήσεων, Αντρέα Παναγόπουλου καθώς και του συνόλου των δημοσιογράφων και τεχνικών του σταθμού θα συμβάλλει αποτελεσματικά, ώστε η Διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΑΝΤ1 να συνεχίσει και να κορυφώσει την ήδη επιτυχημένη πορεία της εδραιώνοντας την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού στην, αντικειμενική ενημέρωση και την ψύχραιμη ματιά στα γεγονότα.

Με αφορμή την συγκεκριμένη εξέλιξη ο Γενικός Διευθυντής του ΑΝΤ1, Στρατής Λιαρέλλης, δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη στιγμή για μένα γιατί η παρουσία μου στον ΑΝΤ1 έχει συνδεθεί επαγγελματικά και συναισθηματικά με τις ειδήσεις και την ενημέρωση. Η ομαδική δουλειά που έγινε στην συγκεκριμένη Διεύθυνση έφερε εξαιρετικά αποτελέσματα. Είμαι βέβαιος ότι αυτή η πορεία θα συνεχιστεί και θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο στο μέλλον. Προσωπικά, θα συνεχίσω να είμαι παρών και να συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις προς αυτή την κατεύθυνση».

Νάνσυ Νικολαΐδου

Διαβάστε όλες τις MEDIA ειδήσεις εδώ!