Η μοναχική ζωή της Ναταλίας Λιονάκη

Πουλάει κεντήματα προκειμένου να βγάζει τα προς το ζην...

Η άλλοτε λαμπερή ηθοποιός που το 2009 εγκατέλειψε την κοσμική ζωή για να γίνει μοναχή σε μοναστήρι της Κρήτης -λίγους μήνες αργότερα επέστρεψε στο πατρικό της μετά τις δημόσιες παραινέσεις της μητέρας της- πριν από λίγο καιρό, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, άφησε το στίγμα της στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής στην Αθήνα.

«Η σημερινή Ναταλία Λιονάκη δεν έχει καμία σχέση με την ηθοποιό με τα κατακόκκινα μαλλιά, την οποία γνωρίσαμε μέσα από δημοφιλείς σειρές. Όταν την πρωτοείδαμε, νομίσαμε αρχικά πως πρόκειται για κάποια καλόγρια, αφού είναι ντυμένη στα μαύρα με μακριά φούστα και μανίκια, αλλά χωρίς μαντίλι στο κεφάλι. Μετά καταλάβαμε πως ήταν η γνωστή ηθοποιός. Έρχεται εδώ γιατί έχει βρει τα κατάλληλα μηχανήματα που τυπώνουν -πάνω σε καμβά- διάφορα σχέδια για κέντημα. Είναι πολύ διακριτική και λιγομίλητη. Κάνει αθόρυβα τη δουλειά της και φεύγει. Δεν θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία της» λέει στην Espresso άτομο που την έχει συναντήσει δυο τρεις φορές στο συγκεκριμένο κατάστημα της Αγίας Παρασκευής.

Όπως γράφει η εφημερίδα, η Ναταλία Λιονάκη τον τελευταίο καιρό ασχολείται με τα κεντήματα. Η ηθοποιός αποφεύγει να δίνει εξηγήσεις για το τι κάνει στη ζωή της και η απάντησή της εκφράζεται μόνο με μια ματιά της.

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε πού βρίσκεται σήμερα η Ναταλία Λιονάκη
 
Τι κάνει σήμερα η Ναταλία Λιονάκη;