Ο Ησαΐας Ματιάμπα στο Newsit για τη νίκη του στο «Dancing with the stars»

Νικητής στον 4ο κύκλο του «Dancing with the stars» αναδείχθηκε μετά από την ψηφοφορία των τηλεθεατών ο Ησαΐας Ματιάμπα με παρτενέρ και χορογράφο τη Μαρία Αντιμισάρη.

 Ο νεαρός τραγουδιστής απέδειξε ότι διαθέτει ταλέντο και στο χορό και με πολλή δουλειά κατάφερνε να σημειώνει πρόοδο από live σε live, κάτι που όπως φαίνεται αναγνώρισαν οι περισσότεροι τηλεθεατές που τον ψήφισαν!

Λίγα λεπτά μετά τη νίκη του, μίλησα με τον Ησαΐα Ματιάμπα που όπως μου είπε«Η χαρά δεν περιγράφεται. Να σου πω την αλήθεια, δεν έχω ακόμα συνειδητοποιήσει αυτό που έγινε. Χαίρομαι πάρα πολύ που κέρδισα!

-Ο χορός σε κέρδισε, σκοπεύεις δηλαδή να ασχοληθείς περισσότερο με το χορό;
Ο χορός ήταν κάτι που έτσι κι αλλιώς αγαπούσα και θα ασχολιόμουν, είτε υπήρχε το «Dancing», είτε όχι, αλλά από κει και πέρα όντως με έχει κερδίσει. Έμαθα χορούς που δεν πίστευα ποτέ ότι θα μάθω. Χαιρόμουν πάρα πολύ όταν έβλεπα το «Dancing» που χόρευαν άλλα ζευγάρια, χαιρόμουν που μπήκα σε όλη αυτή τη διαδικασία και σκοπεύω να συνεχίσω. (γελώντας) Όχι βέβαια από την επόμενη βδομάδα. Να ξεκουραστώ λίγο!

-Μετά από κάθε νίκη και βράβευση, είθισται… να υπάρχουν πολλές ευχαριστίες. Εσύ, θα ήθελες ακολουθώντας αυτή την «παράδοση» να ευχαριστήσεις κάποιον;
Θέλω να ευχαριστήσω τη Μαρία Αντιμισάρη, τον ΑΝΤ1 και βέβαια τον κόσμο, γιατί χωρίς τον κόσμο δεν θα ήμουν ούτε στο τρίτο live, αφού αυτοί ήταν που ψήφιζαν και καθόριζαν ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους όσοι με βοήθησαν. Και ευχαριστώ πολύ και τους φυσιοθεραπευτές που με βοήθησαν πάρα πολύ, γιατί όλα αυτά που βλέπετε, κάποιες φορές έχουν κάποια άσχημα αποτελέσματα, όπως πιασίματα, κακώσεις, μηνίσκους…! Και αν δεν ήταν αυτή η ομάδα θα είχα σοβαρό πρόβλημα με το μηνίσκο. Ωστόσο χαίρομαι πάρα πολύ που ήμουν εκεί, το χαιρόμουν κάθε στιγμή και δεν σκεφτόμουν τίποτε άλλο!

-Αν εσύ έδινες το βραβείο, σε ποιον από τους διαγωνιζόμενους θα το έδινες;
Θα το έδινα ή στη Μαίρη Συνατσάκη ή στο Μιχάλη Μουρούτσο. Νομίζω ότι αυτά είναι και δύο πρόσωπα που είναι πιο κοντά μου, έτσι κι αλλιώς, αλλά θα τους τα έδινα για την προσπάθεια που έκαναν. Σίγουρα και στην Κατερίνα Στικούδη γιατί οι δυο μας είχαμε τη μεγαλύτερη βελτίωση στην πορεία από τότε που ξεκινήσαμε και δίκαια ήταν στον τελικό».

Ο Ησαΐας Ματιάμπα λοιπόν είναι ο νικητής στον τέταρτο κύκλο του «Dancing with the stars» και αν ο ΑΝΤ1 ακολουθήσει τη συνηθισμένη τακτική του, να αξιοποιεί δηλαδή το νικητή στον επόμενο κύκλο του talent show, τότε την επόμενη σεζόν θα δούμε τον ταλαντούχο τραγουδιστή και σε άλλο τηλεοπτικά ρόλο!

Γρηγόρης Μελάς