Οι πολυβραβευμένες ταινίες της Miramax μόνο στο hol video club και χωρίς χρέωση

60 μοναδικές ταινίες έρχονται να μαγέψουν τους συνδρομητές της υπηρεσίας.

Οι πολυβραβευμένες ταινίες της Miramax έρχονται στο hol video club και για πρώτη φορά διαθέσιμες on demand στην ελληνική τηλεόραση. Από την 1η Μαρτίου οι συνδρομητές του hol video club μπορούν να απολαμβάνουν τις κορυφαίες παραγωγές της Miramax που προσφέρονται χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Ανάμεσά τους ταινίες του Quentin Tarantino: Pulp Fiction, Kill Bill Volume 1, μεγάλες box office επιτυχίες των τελευταίων χρόνων: Frank Miller’s Sin City, Hollywoodland, Confessions of a Dangerous Mind, μοναδικές βραβευμένες ταινίες: Chicago και διεθνείς παραγωγές: Malena, Pinocchio είναι διαθέσιμες για να τις απολαύσεις όποτε θες απλά με το πάτημα ενός κουμπιού!

Το hol video club προσθέτει πλέον και τη Miramax στα συνεργαζόμενα studios ύστερα από συνεργασίες που ήδη έχει με τα The Walt Disney Company, Paramount, Sony Pictures, Universal, Warner, 20th Century Fox, αλλά και τη Village Roadshows και προσφέρει το πλουσιότερο on demand περιεχόμενο με περισσότερες από 2.500 ταινίες, τηλεοπτικές και παιδικές σειρές, εκ των οποίων περισσότερες από τις μισές εντελώς δωρεάν.

Το πιο πλούσιο ψυχαγωγικό περιεχόμενο με την πιο προσιτή τιμή στην ελληνική συνδρομητική τηλεόραση, βρίσκεται στο hol video club. Η hellas online μέσω της υπηρεσίας hol my tv προσφέρει μια πλήρη γκάμα ψυχαγωγικού περιεχομένου που εμπλουτίζεται συνεχώς με μοναδικές νέες κυκλοφορίες ταινιών σε πρώτη τηλεοπτική προβολή. Τεράστιες επιτυχίες του αμερικανικού box office, oscarικές ταινίες, αγαπημένες ελληνικές ταινίες καθώς και κλασσικές ταινίες της έβδομης τέχνης είναι άμεσα διαθέσιμες στους συνδρομητές της υπηρεσίας, τόσο σε standard όσο και high definition.

Η υπηρεσία hol my tv προσφέρεται σε όλους τους υφιστάμενους και νέους πελάτες hol double play, μόνο με € 8 το μήνα, δωρεάν εξοπλισμό και τους πρώτους 6 μήνες δώρο.

Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με την υπηρεσία της .hellas online “hol my tv”, επισκεφθείτε το www.holmytv.gr, ή καλέστε στο 13844 ή επισκεφτείτε ένα κατάστημα Vodafone.