ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ- Είναι οριστικό: Του χρόνου ο Λαζόπουλος λόγω… deal!

Πριν από λίγο καιρό σας είχα πει ότι οι υπεύθυνοι του ALPHA έχουν βάλει στο… μικροσκόπιο το Λάκη Λαζόπουλο και μελετούν το project, τη σειρά «Ορκιστείτε παρακαλώ» που ο δημοφιλής καλλιτέχνης έχει προτείνει στο κανάλι της Κάντζας.

Ο Λάκης, στηρίζοντας τις εγχώριες παραγωγές μυθοπλασίας πρότεινε να βγάλει ο ALPHA τη σειρά που πρόβαλλε τη δεκαετία του ’80 η ΕΤ2 και βασίζεται στο βιβλίο του δημοσιογράφου Μανώλη Καραμπατσάκη «Ορκίζομαι να πω την αλήθεια». Η παραγωγή της σειράς μάλιστα είχε πάρει το δρόμο της και όλα ήταν έτοιμα για να ξεκινήσουν άμεσα γυρίσματα ώστε να βγει στον αέρα τον ερχόμενο Μάρτιο. Ωστόσο, δεν θα γίνει έτσι…!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες, η σειρά θα… μετακομίσει για την επόμενη σεζόν. Κι επειδή κάποιοι μπορεί να πιστέψουν ότι ο ALPHA… παγώνει τη σειρά κι απλώς θέλει να κερδίσει χρόνο, να τονίσω ότι είναι σίγουρο ότι την επόμενη σεζόν θα βγει στον αέρα! Ο λόγος που έκανε τα στελέχη της Κάντζας σε συνεννόηση με το Λαζόπουλο να την πάνε του χρόνου είναι λόγω ενός… deal που έκαναν και που πρόκειται να αλλάξει τα έως τώρα δεδομένα στο τηλεοπτικό τοπίο. Δεν πρόκειται να… προδώσω τίποτα παραπάνω, καθώς αναμένεται να οριστικοποιηθεί η συμφωνία και δεν θέλω να τη χαλάσω, αλλά είναι σίγουρο πως αυτή θα επιτευχθεί και η σειρά θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με Οκτώβριο. Ήδη μάλιστα ο Λάκης έχει εγκρίνει αρκετά από τα σενάρια των 12 επεισοδίων που είναι αποφασισμένο, έως τώρα, να γυριστούν. Δεν αποκλείεται όμως, λόγω αυτού του deal, η σειρά να πραγματοποιήσει περισσότερα επεισόδια. Για την ιστορία, να αναφέρω ότι τα σενάρια των επεισοδίων γράφουν οι Λάκης Λαζόπουλος, Μαρία Γεωργιάδου, Πάνος Έξαρχος, Έλενα Σολωμού, Κωστής Παπαδόπουλος, Νίκος Σταθόπουλος και Βίκυ Κουκούτση.

Βέβαια, μην ξεχνάτε ότι την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου ο Λάκης θα ανοίξει… κουρελού στο «Αλ τσαντίρι νιουζ» του και όπως καταλαβαίνετε, μετά από τόσο καιρό απουσίας, έχει συγκεντρώσει πολύ υλικό για να σχολιάσει, όπως μόνο αυτός ξέρει!

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Με καλεσμένο-βόμβα επιστρέφει ο Λάκης Λαζόπουλος!